Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život je čudo

Jelena Rozga ovog puta dovela svoj seksipil do vrhunca

jelena rozga
Foto: Facebook
1/4
14.07.2014.
u 12:24

Posljednjih dana javnost je zaintrigirana vijesti o novoj pjesmi Jelene Rozge 'Život je čudo', za koju je prije nekoliko dana na atraktivnim lokacijama snimljen i spot...

Posljednjih dana javnost je zaintrigirana vijesti o novoj pjesmi Jelene Rozge 'Život je čudo', za koju je prije nekoliko dana na atraktivnim lokacijama snimljen i spot. Prava ljetna pjesma, brzog ritma odmah će sve osvojiti te postati kraljicom noćnih izlazaka. Rozga nikad nije bila odvažnija, a ovog puta u tome joj pomaže Juraj Zigman, koji na jednostavan način golica maštu i mami uzdahe.

Senzualna i ženstvena, Rozga se ovog puta potpuno uživjela u ulogu i istaknula svoju ljepotu u punom sjaju. Spot se očekuje kroz nekoliko dana, a snimljen je pod redateljskom palicom Daria Radusina.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Jelena Rozga u zagrljaju kršnog prijatelja uživala snimajući spot

Komentara 5

Avatar Daruvar_
Daruvar_
13:22 14.07.2014.

Jelena je krasna mlada dama koju ne prate skandali. Nema filmića, nije se udavala i rastajala, provlačila kroza žutu štampu, stoga ju treba podržati. Jest, izvodi pjesmuljke, ali takvo je vrijeme. Publika to voli i na zabavljačima je da imm ugode. Ima Jele glas za operu, ali ovako je mnogo lakše.

ZI
ZICKLER
13:01 14.07.2014.

Meni nije jasna jedna stvar. Zašto se po njoj baca drvlje i kamanje ? Za Severinu mogu razumjeti od ong filmića pa stalno nekakvo koketiranje koga više voli nas ili istočne susjede , ali Jelena. Siguran sam da bi ii ona sam možda željela da je drugačije da pjeva o nečem drugom i da bude balerina, a želje su jedno , a realnost drugo. Pa pogledajmo malo klape, tamburaše pa oni isto su se odmakli od tradicije ( nema snaša, narodnih nošnji već manekenkice u i koketice u suknjicama) a oni od toga žive i svidjelo se to kome ili ne ona mora pratiti trendove , a ne biti dežurno moralist koji samo pametuje.

CO
coolman
16:07 14.07.2014.

Hrvatska riječ za "sexappeal" je " hebozov"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije