Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebno gostovanje

Jelena Rozga okružena dečkima iz Rišpeta u 'Prstima zapletenima'

Jelena Rozga
Foto: Promo
1/5
28.01.2014.
u 09:21

Klapa Rišpet predstavila je novi spot za pjesmu "Prsti zapleteni" u kojoj im je posebna gošća Jelena Rozga

Nakon uspjeha na prošlogodišnjem Splitskom festivalu klapa Rišpet predstavila je novi spot za pjesmu "Prsti zapleteni" u kojoj im je posebna gošća Jelena Rozga.

– Imamo veliku privilegiju da nakon suradnje s legendarnim Mišom Kovačom napravimo pjesmu s još jednom od najvećih zvijezda s ovih prostora. Smatram kako su i Jelena i klapa unijeli dio sebe u ovu pjesmu i iznijeli je s puno emocije i iskreno se nadam kako će "Prsti zapleteni" naći put do srca slušatelja kao što su to činile pjesme Rišpeta do sada – rekao je skladatelj Pero Kozomara.

Emotivna balada, koja kroz klapsko pjevanje prikazuje emocije na jedinstven način, nalazi se na albumu prvijencu klape Rišpet "Kad je pošla ća".

>>Jelena Rozga u Novu ušla u izazovnoj vatrenoj haljini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije