Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IMIDŽ

Jelena Rozga nova je femme fatale uz nestašnog nesuđenog mistera

elfs (1)
Foto: ELFS
1/7
08.11.2011.
u 17:24

Maneken s kojim pjevačica i manekenka poziraju u kampanji “nesuđeni” je mister Hrvatske 2009. godine. Alena Krajića (23) izbacili su s izbora kao i još jednog natjecatelja jer su se neprimjereno ponašali i prijetili zaštitarima.

Kraljica hrvatske estrade Jelena Rozga (34) uz manekenku Ivu Jerković (30) zaštitno je lice najnovije kolekcije ELFS-a “Mafia Lady”.

– Kroz zajednički rad postali smo dobri prijatelji. Odlično je kad možete raditi s ljudima koji potpuno razumiju vaš senzibilitet i energiju – rekla je Jelena.

Maneken s kojim pjevačica i manekenka poziraju u kampanji “nesuđeni” je mister Hrvatske 2009. godine. Alena Krajića (23) izbacili su s izbora kao i još jednog natjecatelja jer su se neprimjereno ponašali i prijetili zaštitarima na pripremama u toplicama Sveti Martin. Alen tvrdi da nikome nisu prijetili.

– Doveli smo neke natjecateljice u apartman i odmah nas je netko od natjecatelja “drukao”. Odmah su došli i zaštitari – kaže Alen, koji se diskvalificiranjem ne zamara. Dizajnerski dvojac iz ELFS-a upoznao je na Cro-a-Porteru na čiji je casting, dodao je, zaspao.

Elfsovci nisu znali za njegovu nestašnu prošlost već su ga izabrali u prvom redu zbog “opasnog izgleda”. Ni Jelena ne zna da je pozirala s “opasnim dečkom”.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
Pegaz
15:04 15.11.2011.

Ako nam je Rozga femme fatale - onda smo stvarno kao nacija u klincu :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije