Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslava

Jelena Rozga: Moj rođendan s prijateljima i pun stan cvijeća

rozga
Foto: pixsell
1/6
24.08.2011.
u 20:30

Splitska pjevačica navršila je 34 godine i otkrila nam da joj je najbolji dar – čestitka.

Našoj najpopularnijoj pjevačici Jeleni Rozgi svaki je dan prepun veselja, sreće i ljubavi. Upravo zato ne skida osmijeh s lica, a glas joj odaje opće zadovoljstvo. Ipak, ovaj utorak bio je za nju poseban – Jelena je napunila 34 godine.

– Hvala vam što ste me se sjetili, jako ste dragi – skromno je započela razgovor Jelena koja je svoj prepuni raspored oslobodila kako bi rođendan provela kod kuće u Splitu s najmilijima.

– Došla sam s puta i priuštila si jedan dan odmora. Dočekalo me kod kuće toliko cvijeća i čestitaka, jako me to obradovalo – priznala je slavljenica.

Iako su joj se javili svi prijatelji, znanci i obožavatelji, ona je odlučila da neće organizirati veliki rođendanski tulum.

– Samo sam s nekoliko prijatelja otišla do grada i počastila ih večerom – priznala je. I dok će mnoge žene nakon tridesete prestati slaviti rođendane ili nekoliko godina za redom slaviti trideseti, Jelena kaže da nju takve stvari uopće ne muče.

– Godine nisu bitne. Star si točno onoliko kako se osjećaš iznutra, a ja ne mogu biti veselija, sretnija. Iza mene je prekrasno ljeto, puno posla, doduše, ali meni nikad nije bilo ljepše. Žao mi je samo što nisam baš uspjela vidjeti mora, ali sve to nestane na pozornici, s mojom divnom publikom – rekla je.

Nije nam htjela otkriti koje je darove dobila, niti kako ju je iznenadio njezin dečko.

– Nisu mi važne stvari, ne treba meni puno, najviše me razveseli kad me se ljudi sjete, nazovu, kažu neku lijepu riječ, a ove je godine toga zaista bilo. Život mi je stvarno pjesma – rekla je smijući se.

Pred njom je još nekoliko nastupa i kaže kako ne sanja o odmoru.

– Želim iskoristiti ovo što je ispred mene, napraviti najviše moguće iz svakog dana – završila je.

Ključne riječi

Komentara 10

PP
pp
23:57 24.08.2011.

Već ima 34? ja sam mislio da ima oko 30...kako godine lete

Avatar rajon rondo
rajon rondo
00:18 25.08.2011.

Nije nam htjela otkriti koje je darove dobila, niti kako ju je iznenadio njezin dečko. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- sta vi pisete ???????, pa zena nedavno izjavila da uopce nema decka......wtf ????

RO
rogstrug
00:30 25.08.2011.

huuu koja baba...ajd u penziju ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije