Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rozgomanija

Jelena Rozga čvrsto sjedi na tronu estrade

rozga
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/7
06.04.2011.
u 22:00

Rozgini nastupi rasprodani su, djevojčice kupuju haljine poput njezine za maturalnu večeru, a žele je i u sapunici

Rozgomanija je zahvatila Hrvatsku! Jelena Rozga čvrsto je zasjela na vrh, potvrđuje to prepuna splitska Spaladium Arena te pomama za ulaznicama za njezin koncert u zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića 15. travnja. Ono što je do jučer bilo u prodaji, planulo je, a organizatori koncerta tvrde da će već danas u prodaju pustiti dodatnih 100-tinjak ulaznica.

Svi žele dio nje

– Razmišlja se i o još jednom koncertu, no valja uskladiti termine jer dan nakon koncerta već je dogovorena utakmica – kaže Tonči Huljić. Jelena je, na zadovoljstvo mnogih, svugdje: pjeva, glumi, zaštitno je lice modnog dvojca Elfs, a tinejdžerice jednostavno luduju za haljinom Linee Exclusive koju je upravo Jelena nosila na jednom nastupu. No, unatoč svemu, titule kraljice, fenomena i slično nisu joj drage.

– Na estradi ima mjesta za sve i mislim da nikome ne treba ta titula. Dovoljno mi je da toplo kažu Jelena Rozga, time sam zadovoljna, ne treba mi titula kraljice – kaže Jelena. Otprilike isto razmišlja i Tonči Huljić.

– Karijere su kao valovi, bitno je samo kako na njima ploviš. Jelena nije nastala preko noći. Na estradi je 15, 16 godina, ima dobre pjesme, glas, izgled... Očito postoji želja, potreba za takvim pjesmama – kaže Huljić. Jelena je, govori, unatoč rozgomaniji, ostala ona ista cura iz susjedstva. Važno joj je samo to da ponovi spektakl, sjajnu atmosferu u publici. Nakon pune splitske Arene, manji prostor Cibone ne doživljava kao klupsku svirku. – Cibona je – Cibona, to je dovoljno reći. Nikad nisam radila razlike među svojim nastupima. Svakom se koncertu dajem potpuno, bez obzira na to pjevam li u klubovima ili u velikim dvoranama – govori Jelena.

Čak i u sapunici

U pauzama priprema za veliki zagrebački koncert zgodna pjevačica stigla je i gostovati u popularnoj seriji Nove TV “Pod sretnom zvijezdom” u kojoj joj je zadatak glumiti samu sebe.

– Rado sam se odazvala pozivu producenata, super mi je serija i cijela glumačka ekipa. Iako mi ovo nije prvo pojavljivanje u telenoveli, uzbuđena sam, ali nemam tremu. Kako po profesiji nisam glumica, vjerujem da će mi ekipa, glumci i producenti pomoći da što bolje svladam svoj zadatak – kaže Jelena. Kao glumica već se okušala u prvoj hrvatskoj telenoveli “Villa Maria” u kojoj je glumila fiktivan lik, dok je u istoj seriji njezin kolega Petar Grašo glumio samoga sebe.

Ključne riječi

Komentara 12

SA
samuel
10:57 07.04.2011.

neznam niti jednu njezinu pjesmu.

OB
-obrisani-
22:07 06.04.2011.

joj, dajte pravite zvjezde kad već same \"zvjezde\" to ne znaju

Avatar Muhad-Al-Khalifa
Muhad-Al-Khalifa
22:18 06.04.2011.

Tu Jelenu treba zgrabiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije