Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjegla u grčku

Jelena Rozga: Bilo je strašno gledati uhodu na videonadzoru

jelena (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
04.10.2011.
u 18:00

– Grozno je što mu policija ne može ništa. Već su ga pustili – požalila se bivša balerina. Ako je život u strahu cijena slave, ističe, više ne želi biti popularna.

– Majci je prvi put bilo drago što idem na put. Bolje se osjeća dok nisam u Splitu. Nadam se da je priča s uhođenjem konačno iza mene. Naslovnica 24sata pomogla mi je uhvatiti čovjeka koji mi je život pretvorio u noćnu moru – rekla je potresena glazbenica Jelena Rozga koja se nalazi na grčkom otoku Zakinthosu, gdje je u ponedjeljak nastupila pred dvije tisuće hrvatskih studenata koji su ondje na apsolventskom putovanju.

Splitsku pjevačicu poštar iz Dugopolja maltretirao je od siječnja. Tada su se upoznali na Noći Imoćana. Manijak je 34-godišnju pjevačicu pokušavao osvojiti komplimentima, neprestano joj je zvonio na vrata i čekao je u automobilu ispred zgrade.

– Bilo je strašno gledati ga na videonadzoru. Grozno je što mu policija ne može ništa. Već su ga pustili – požalila se bivša balerina. Ako je život u strahu cijena slave, ističe, više ne želi biti popularna. Nedavna situacija u potpunosti ju je, kaže, promijenila. Oduvijek je bila vesela i druželjubiva, a zbog opsjednutog obožavatelja povukla se u sebe. Nije imala volje nizašto pa je počela izbjegavati i drage prijatelje, a sad se nada novom, mirnom početku.

Ključne riječi

Komentara 27

KI
kiki29
19:21 04.10.2011.

ajme majko moja, pa mala može biti sretna da ima nekoga tko je može voljeti...štrkljava,,,,blijeda..sva nikakva...

ZE
zelenakrava
18:29 04.10.2011.

Jelena je simpa i žao mi je što joj se te stvari dešavaju.No autor članka piše o manijaku.Kad nekog progoni onda je manijak a kad kupuje CD-e ide na koncerte i daje lovu onda je obožavatelj. Sve je relativno.

DE
denderi
20:39 05.10.2011.

ružna je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije