Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večeras peti koncert

Jelena Rozga: Aleksandra i ja smo prijateljice, očekivala sam poziv za njezin koncert

Zagreb: Lepa Brena, Prijović i Rozga zajedno pjevale Hajde da se volimo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/12
06.12.2023.
u 11:31

U ponedjeljak su zajedno u Areni Zagreb otpjevale tri hita Jelene Rozge, a na pozornici im se pridružila i Lepa Brena

Aleksandra Prijović večeras će u Areni Zagreb održati svoj peti koncert koji je rasprodan kao i prethodna četiri. Upisat će se tako Aleksandra u glazbenu povijest jer nikome prije nje nije uspjelo napuniti Arenu pet dana zaredom. O njezinim koncertima u Areni i glazbenim gostima koji su uveličali njezine nastupe, priča se danima. Posebnu pažnju privukao je koncert koji je u ponedjeljak održala, a na kojem su joj gošće bile Jelena Rozga i Lepa Brena. 

Kada se na pozornici pojavila Jelena Rozga zavladalo je sveopće oduševljenje, zajedno su otpjevale Rozgin hit "Ginem". - Mi se znamo već dosta godina i ona je posebna i zato je najbolja. Srce moje dobro hvala ti - rekla je Jelena, a publika je zatim počeli skandirati Jelena! Jelena! A kada je pjesma završila, Rozga i Prijović poletjele su jedna drugoj u zagrljaj.  - Ja sam odrasla na Jeleninim pjesmama i jedna od mojih omiljenih je ova sljedeća - rekla je Aleksandra pa su skupa zapjevale "Minus i plus", a zatim i "Dani su bez broja".

- Aleksandra i ja smo prijateljice posljednjih 5, 6 godina. Ona je divna. Volimo zajedničke večere, nešto fino popapamo i ćakulamo - ispričala je Jelena za 24 sata i iskreno priznala kako je očekivala poziva da gostuje na jednom od njezinih pet zagrebačkih koncerata. - Da, očekivala sam poziv. To je bio prirodan slijed događaja, s obzirom da smo stvarno dobre. Samo je trebalo naći slobodan dan i to je bio ponedjeljak - rekla je Rozga i dodala kako su se brzo dogovorile koje će pjesme otpjevati. 

- Aleksandra i ja smo se dogovorile u doslovno tri minute. Hoćemo ovo, hoćemo ono... Toliko je pjesma mojih koje Aleksandra voli pa je bio velik izbor. Bilo je čak hoćemo Opijum ili Suze biserne. Na kraju smo se odlučili za ove tri. Nema greške, publika je super reagirala na svaku - ispričala je Jelena i rekla kako je moguće da snime i duet zajedno. - Zašto ne? Ženski duet dugo nisam imala. S Aleksandrom bih uvijek snimila pjesmu - priznala je. 

Komentara 1

Avatar Burviles
Burviles
12:16 06.12.2023.

škrtica,kupi ulaznicu a ne se na račun drugih špinčiti i još bi na binu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije