Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruća kombinacija!

Jelena Rozga (45) seksi haljinom fanove ostavila bez daha, javila joj se i Nina Badrić: 'Goriš mala'

Zagreb: Otvorenje izložbe jedne od najuglednijih svjetskih fotografkinja Brigitte Lacombe
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/10
01.07.2023.
u 13:10

Lijepa Jelena sada je podigla prašinu kombinacijom koju je odabrala za jedan događaj u Zagrebu. Naime, na sebi je imala usku crnu haljinu koja je imala izrez na trbuhu, te je istaknula Rozginu savršenu liniju.

Pjevačica Jelena Rozga (45) mnogima je jedna od najljepših na estradi. Lijepa Jelena sada je podigla prašinu kombinacijom koju je odabrala za jedan događaj u Zagrebu. Naime, na sebi je imala usku crnu haljinu koja je imala izrez na trbuhu, te je istaknula Rozginu savršenu liniju. Fotka je brzo skupila preko 6.000 lajkova, a u komentarima joj se osim oduševljenih fanova javila i pjevačica Nina Badrić.
- Goriš mala - napisala je Nina te uz komentar dodala emotikone vatre, srca, smajlića koji se široko osmjehuje i mišićave ruke. Javila joj se i supruga našeg pjevača Jole, Ana Čagalj, koja joj je isto tako u komentarima ostavila emotikon vatre. 

 

Inače, na Melodijama Jadrana premijerno je izvela  svoju novu pjesmu 'Idi ti' . Na društvenim mrežama objavila je snimku nastupa, a uz objavu se posebno zahvalila Vjekoslavi Huljić, koja je napisala stihove za tu pjesmu. 

"Jučer sam premijerno na Melodijama Jadrana izvela pjesmu ‘Idi ti.‘ 27 godina radim s obitelji Huljić koji su za mene napisali velike pjesme, hitove, mega hitove, ali ‘Idi ti‘ je definitivno jedna od najljepših, ali i najtežih koje sam otpjevala u svojoj karijeri. Vjekoslava, ti si najveći pjesnik. ‘Srce nakit ne voli, treba tebe, trebaš mu da preživi...‘ Cijelu pjesmu pogledajte na mom YT kanalu, a vi mi pišite koji vam je najdraži dio pjesme" stoji uz objavu. 

 

"Dobro gospođo, jel vi starite ikako???? Ja ostarjela 32 godine, a ti ista od kad sam se rodila. Jel ta Vjekoslava Huljić neke napitke isto radi uz stihove????", napisala je. 

VIDEO Rade Šerbedžija došao u goste kod Nevena Ciganovića

Komentara 3

XM
Xman
19:47 01.07.2023.

Zgodna je nema sta

PA
Pašić
18:49 01.07.2023.

Mlada si pa je red da te mlade cure i podržavaju.

GM
gmižić
14:13 01.07.2023.

Evo me na respiratoru ...🙈

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije