Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i glumci slave

Jelena Perčin slavila ulazak u EU uz koncert Prljavaca u Vukovaru

jelena
Goran Ferbezar/Pixsell
30.06.2013.
u 16:05

Dubrovčanka Jelena Perčin, koja trenutačno zbog angažmana u tamošnjem HNK živi u Osijeku, slušala je koncert Prljavog kazališta i Colonije u društvu kolegice Sandre Lončarić Tankosić.

Na koncertu u Vukovaru u povodu proslave ulaska Hrvatske u EU u subotu navečer uz Vukovarce uživali su i glumci iz drugih gradova.

Tako je Dubrovčanka Jelena Perčin, koja trenutačno zbog angažmana u tamošnjem HNK živi u Osijeku, slušala koncert Prljavog kazališta i Colonije u društvu kolegice Sandre Lončarić Tankosić. Osječka glumica došla je s Jelenom Perčin u Vukovar na spektakl u kojem su uživale tisuće obožavatelja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije