Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za prste polizati

Jednostavan i ukusan! Doris Pinčić otkrila svoj omiljeni blagdanski recept koji je oduševio mnoge

Foto: Instagram
1/5
17.12.2020.
u 10:35

U povodu nadolazećih blagdana Doris je sa svojim pratiteljima podijelila recept za ukusan kolač od batata koji je oduševio mnoge.

Da se Doris Pinčić Rogoznica odlično snalazi ispred kamera, već je svima dobro poznato, a da je jednako dobra i u kuhinji mnogi su tek sada otkrili. Voditeljica emisije ''Dobro jutro, Hrvatska'' uživa u spravljanju finih jela i slastica, čime se nedavno pohvalila i na društvenim mrežama.  

1/10

– Obožavam kuhati. Strastveni sam gurman, a kuhinja je moje umjetničko platno. Volim kuhati lokalno, sezonski i ono kao naše bake. Zato svoju kuhinju i zovem Kuhinja babe Eve jer me upravo moja pokojna baba Eva naučila promišljati u kuhinji, od malo namirnica stvarati čaroliju – izjavila je svojedobno Doris koja je u povodu nadolazećih blagdana sa svojim pratiteljima podijelila recept za ukusan kolač od batata koji je oduševio mnoge.

Foto: Instagram screenshot

KOLAČ OD BATATA BY DORIS

Suhi sastojci:

    pola šalice pirova brašna
    pola šalice bademova brašna
    pola šalice kokosova brašna
    malo običnog bijelog, glatkog brašna
    žličica soda bikarbone
    cimet
    prstohvat soli.

  Mokri sastojci:
    skuhani batat smiksan s 1 dl mlijeka po izboru
    tri velike žličice meda
    3 jaja
    rastopljen kokosov maslac (3 velike žlice maslaca)
    čokolada za kuhanje
    ekstrakt vanilije
    iscijeđena naranča
    malo limunova soka.

Mokre i suhe sastojke potrebno je polako izmiješati te dobivenu smjesu postaviti u kalup za kuglof, a zatim peći 40 minuta u pećnici na 180 stupnjeva. Doris napominje i da postoji mogućnost da će nakon pečenja izgledati kao da nije gotov, no nakon hlađenja ipak se dobro stisne te postane kompaktan.

Komentara 3

KA
Kana
22:55 17.12.2020.

A mislim ,...stvarno,....dobila sam kompleks, a 35 god kuham ,pečem , pravim torte i kolače, pa me nitko nikad nije slikao, a ona toliko godina tek ima. Znači joś 35 god, će te najmanje slušati i čitati , o njenim, o njenim savršenstvima., ...ako se ne pojavi neka lipša od nje. Samo neznam , kako joj je tako savršenoj propao brak.

BL
bluescreen
18:59 17.12.2020.

prreljepa

Avatar najbolji13
najbolji13
10:55 17.12.2020.

opet si tu..nemoj slujcajno da negdje procitam da trazis pomoc drzave jer nemas sta zderati ja cu te osobno tuziti da si novac poreznih obvezika potrosila na svoju osobnu promociju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije