Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak se kasnije snašao

Jedno pitanje o poznatoj hrvatskoj katedrali Kreši nije sjelo: 'Ražestio sam se na kraju!' Biste li vi znali odgovoriti?

Foto: Screenshot HRT
1/4
22.11.2021.
u 20:10

Sanjin i Tomislav u lovčevoj završnoj potjeri krenuli su obećavajuće te su ga već na drugom pitanju vratili za jedan korak unatrag, no lovac se u idućim pitanjima vrlo dobro snašao i spriječio im put do novca.

Večerašnja 'Potjera' još je jednom, na žalost, bila neuspješna za kandidate koji su se ovaj put borili za 67.500 kn. Iako su krenuli s dobrim startom i u završnoj potjeri imali 12 točnih odgovora, lovac Krešimir Sučević-Međeral ipak je bio bolji.

Foto: Screenshot HRT

Sanjin i Tomislav i u lovčevoj završnoj potjeri krenuli su obećavajuće te su ga već na drugom pitanju vratili za jedan korak unatrag i to s odgovorom na pitanje "Po kojem je apostolu nazvana đakovačka katedrala?", a odgovor je bio - po Petru. 

Krešimir ni treće pitanje nije znao, a glasilo je "U kojem se ratu protiv Osmanlija istaknuo narodni junak Ilija Smiljanić?". Na žalost, ni Sanjin ni Tomislav nisu znali, a odgovor je bio - Kandijskom ratu. 

Iduća pitanja lovac je sva pogodio te su Sanjin i Tomislav ostali bez 67.500kn.

- Što bi rekao: ražestio sam se na kraju! Nije bio lagan set, bilo je par stvari, ali sam znao da oni samo čekaju pa im nisam smio ništa dati. Super dečki, stvarno šteta - rekao je Krešimir na kraju. 

- Set je bio krvav skoro - kazao je potom Sanjin i pohvalio sam sebe da je barem prošao ploču i to s višom ponudom.

VIDEO>>Nakon voditeljskog gafa u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" HRT se ispričao gledateljima

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
21:03 22.11.2021.

Ne možete kreši (namjerno malim slovom) postavljati pitanja o sakralnim objektima. Znamo da čovjek voli povijest i pozdravlja likvidacije Hrvata poslije rata, pa mu se držite bliskih tema.

SE
serafin002
16:02 23.11.2021.

Levi degenerik na levoj televiziji, to je naša stvarnost

DU
Deleted user
06:25 23.11.2021.

Dosadni su više sa tim likićem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije