Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Jedna od naših najljepših glumica podijelila fotografiju iz djetinjstva i otkrila zanimljivu priču iza nje

Sementa Rajhard
Foto: Instagram
1/8
08.10.2021.
u 07:00

Sementina priča je oduševila njezine pratitelje, među kojma je i Ecija Ivušić.

Domaća glumica i pjevačica Sementa Rajhard (30) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira sa šeširom u zelenoj haljini s točkicama. Uz nju je otkrila i zanimljivu priču koja se krije iza nje. 

"Ovu haljinu sam vidjela na curici koja je došla s mamom na vožnju u naš lunapark, negdje u Lici. Rekla sam svojoj mami da mi se jako ta haljina sviđa, ali baš, baš jako zelena s bijelim točkicama, šivana po mjeri. Wouu. Sjećam se tog dana.... Mama je htjela vidjeti imam li hrabrosti u sebi već sa šest godina (ljeto prije prvog razreda). Napravila je genijalnu stvar, htjela je vidjeti moju snalažljivost, rekla mi je da odem do curice i njezine mame i pitam otkud je haljina i da li bi mi prodala haljinu? Mislite li da sam to dobro obavila? 1997.",ispričala je glumica i pjevačica.

Sementina priča je oduševila njezine pratitelje, među kojma je i Ecija Ivušić. 

 'Ajme! Prekrasna djevojčica', komentirala je Ecija.

Inače, krajem prošle godine Sementa je progovorila o financijskom krahu svoje obiteljske firme zbog pandemije koronavirusa. Ona, naime, radi u obiteljskom lunaparku za koji kaže kako prošle godine nije odradio ni jedan event. Mjesto na kojemu je odrasla i uz koje je vežu neke od najljepših uspomena u životu i koje je prehranjivalo njezinu obitelji, izgledalo je posljednih mjeseci sablasno prazno. Jednako su poražavajuće i poslovne knjige jer obitelj bilježi pad prihoda od čak 90 posto. Očajna je jer je riječ o poslu od kojeg godinama živi cijela njezina obitelj, a radnike koji s njima rade također tretiraju kao da su članovi obitelji. Dakako, računi im stižu na naplatu, a oni ne znaju odakle namaknuti sredstva za njihovo plaćanje. Svaki im je dan posebna borba, nisu dobili nikakve poticaje ili financijsku pomoć jer, veli, za njih ne postoji odgovarajuća mjera.Tuga zbog kraha obiteljskog posla pomutila je i sreću i uživanje u djevojčici Stelli koju je na svijet donijela u travnju. Nadali su se, barem, da će im Advent značiti neki posao, ali kada je i to otkazano, shvatili su da im pomoći više nema.

Rajhard se 2019. udala za građevinskog poduzetnika Vanju Brundulu što je uspješno skrivala do prosinca 2020. Kruna njihove ljubavi je bilo rođenje kćerkice Stelle u travnju prošle godine.

VIDEO>>Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić

 

Ključne riječi

Komentara 4

SA
sani1
09:51 08.10.2021.

Ovo lijepo?

Avatar Malazan
Malazan
09:01 08.10.2021.

Zelena haljina s točkicama"?! ... netko je tu daltonist?! Haljina je žuta.

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
08:49 08.10.2021.

Ocemo Severinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije