Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANOSNA NICOLE

Jedna od najzgodnijih svjetskih pjevačica stigla nam je u susjedstvo i vrućim fotkama 'zapalila' Instagram

Nicole Scherzinger
Foto: Instagram
1/9
10.07.2021.
u 19:30

- Malo kasnim za nacionalni dan bikinija, ali inspirirao me kasni post Eve Longorije, pa nisam mogla odoljeti!. Ps. slikano prije špageta i kuglica mozzarelle, napisala je Nicole pokraj fotografija snimljenih na talijanskom jezeru Como

Nicole Scherzinger (43), bivša pjevačica grupe Pussycat Dolls, ponovno je oduševila pratitelje serijom fotografija u crvenom bikiniju, koje je objavila povodom Svjetskog dana bikinija.

- Malo kasnim za nacionalni dan bikinija, ali inspirirao me kasni post Eve Longorije, pa nisam mogla odoljeti!. Ps. slikano prije špageta i kuglica mozzarelle, napisala je Nicole pokraj fotografija snimljenih na talijanskom jezeru Como, gdje je proteklog tjedna bila na odmoru. 

S njom je i njen dečko, bivši ragbijaš Thom Evans (36). Upoznali su se prije dvije godine na X-Factoru i od tada su nerazdvojni. 
Nicole često objavljuje fotografije s novim dečkom, a na ovom putovanju je dokazala koliko je stvarno zaljubljena, jer fizički kontakt između dvoje ljubavnika rijetko izostaje sa slika koje objavljuju.  Prošlog su tjedna tako i proslavili njen rođendan, a Thom joj je uputio romantičnu poruku.

Foto: Instagram

- Nadam se da ti je rođendan bio lijep i pun ljubavi kao što si i sama. Nicole Scherzinger volim te jako puno, napisao joj je tada romantični Thom. 

Par je nakon Italije otputovao na grčki otok Mykonos, a Nicole je odmah objavila nove fotografije, te ponovno oduševila obožavatelje. 

Foto: Instagram

Bivša članica grupe Pussycat Dolls godinama je uporna u svojoj zdravoj rutini u koju su uključeni zdrava prehrana i odlasci u teretanu, a ne propušta ni satove joge, što je pokazala i na slikama na kojima je u pozama za meditaciju. 

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije