Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druže se

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka pozirala je bez šminke u 65. godini i pokazala sestru koju rijetko viđamo

Suzana Mančić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/8
30.06.2021.
u 09:20

Suzana se odmarala u dvorištu u društvu sestre, uz kavu i smijeh. "Jutarnja kava s mojom sestrom Vericom. Je vrućina, ali priči i smijehu nikad kraja", napisala je Suzana.

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka Suzana Mančić (64) objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj nema ni trunke šminke. Suzana se odmarala u dvorištu u društvu sestre, uz kavu i smijeh.

"Jutarnja kava s mojom sestrom Vericom. Je vrućina, ali priči i smijehu nikad kraja" napisala je Suzana. 

Foto: Instagram

Inače, Mančić se nedavno prisjetila teške situacije u kojoj je bila nakon što je 2005. u javnost izašla snimka seksa. Naime, nikada se nije doznalo tko je u javnost pustio snimku na kojoj se vidi da Mančić vodi ljubav s bivšim suprugom. Voditeljica je sada priznala da se od stresa razboljela.

– Niko mi nije pomagao, osim par prijatelja i djece. U jednom trenutku rekla sam im da nikom ne govore da sam ja njihova majka, a moja Natalija mi je rekla: ''Ja se ponosim što si ti moja mama.'' To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš što te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnog stresa imala sam povišen kolesterol, dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore – priznala je Suzana za srpske medije.  Već je ranije kazala kako joj je to vrijeme bilo izrazito teško jer je zbog smrti majke bila emotivno poljuljana. 

– Osjećala sam se kao da su me objesili golu nasred Terazija. Zbog smrti majke već sam bila emotivno poljuljana, a moje dvije djevojčice bile su u kritičnim godinama puberteta. Trebale su ići u školu, a ja svaki dan izaći na ulicu. Osjećala sam se osramoćeno i nikad mi nije bilo teže u životu, a još teže mi je bilo jer su neki tvrdili da sam sama pustila video u javnost – kazala je voditeljica. 

Mančić je nedavno otkrila i kako je imala zdravstvenih problema i zbog preparata za mršavljenje koje je neko vrijeme uzimala. Nije ni slutila kako će zbog tog preparata završiti u bolnici, a cijela drama oko njezina zdravstvenog stanja odvijala se dok je bila u Grčkoj. Gostujući u emisiji "Jutro s Jovanom i Srđanom" ispričala je kako je riječ o preparatu koji je iz Brazila i koji na sebi nije imao nikakvu etiketu, ali znala je da u svom sastavu ima malu količinu amfetamina. – Taj preparat zbilja je djelovao i brzo sam vidjela rezultate, a onda sam se jedne noći probudila i puls mi je počeo skakati, tlak mi je narastao. Za pet dana odlučila sam da prestajem uzimati taj preparat – ispričala je Mančić. Nije ni slutila kako će joj se opet dogoditi slična situacija, opet je imala problema s pulsom i tlakom.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Ključne riječi

Komentara 2

PS
popevke sAm slagal
10:22 30.06.2021.

Dajte neki članak o Bugarki ili Rumunjki koja je pozirala pored drvene stolice sa opranim zubima i metlom u ruci. To je trostruko zanimljivije od ovog članka.

MA
MaksovMesar
10:37 30.06.2021.

Ovaj članak toliko odiše avanturom i napetošću, da sam samo čekao kada će iskočiti Indiana Jones.. .😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije