Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
megan fox

Jedna od najljepših žena svijeta pokazala kako izgleda bez šminke: 'Puno si ljepša ovako'

Megan Fox
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
1/18
18.04.2024.
u 13:00

Glumica je fotku na kojoj pozira bez kozmetičkih proizvoda obavila na Instagramu, a njezinu objavu u jednom je danu lajkalo više od milijun ljudi.

Instagram model i glumica Megan Fox (37) slovi za jednu od najljepših žena svijeta, a sada je pokazala svoje izdanje bez šminke. Naime, fotku na kojoj pozira bez kozmetičkih proizvoda obavila je na Instagramu, a njezinu objavu u jednom je danu lajkalo više od milijun ljudi. "Puno si ljepša bez šminke", "Na prvu sam mislio da je ovo Kim Kardashian", "Neki ljudi izgledaju isto s i bez šminke. Među njima je i Megan", "Odlična fotka", "Trebala bi češće biti bez šminke", samo su neki od komentara koja jer dobila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Inače, Megan je nedavno promijenila frizuru. Nakon što se neko vrijeme u javnosti pojavljivala sa srednje dugom kosom ružičaste boje, sada je ugradila ekstenzije u tirkiznoj boji.  Pratiteljima se njezina promjena svidjela.  "Idem s tvojom slikom kod frizera", "Tebi svaka frizura dobro stoji", "Kosa ti pristaje uz oči", "Sad i ja moram obojiti kosu", poručili su joj.

Što se promjena tiče, Fox je nedavno promijenila i svoj status veze. Naime, Megan je prekinula zaruke s reperom Machineom Gunom Kellyjem (33). Kontroverzni par ne prestaje puniti medijske retke svojom turbulentnom vezom, a pravi status odnosa uglavnom ostaje pod velom tajne za obožavatelje. U najnovijem javnom istupu glumica je tijekom gostovanja u podcastu 'Alex Cooper Call Her Daddy' potvrdila da ona i reper ponovno razdvajaju vlastite životne puteve. 

- Čini se da svi imaju mišljenje o tvojoj vezi. Zaručili ste se, pa mislim da ste prekinuli, a sada ne znamo što se događa. Kako bi opisala svoj odnos s MGK-om? - postavila je pitanje podcasterka Alex Cooper, na što dobija odgovor: - Naučila sam da takve stvari nisu za javnost, tako da sada nemam komentara o statusu veze. On je moja srodna duša i uvijek ću na neki način biti povezana s njim - ispričala je Fox koja na kraju emisije ipak potvrđuje raskid zaruka na vlastitu inicijativu.

- Između nas će uvijek postojati veza. Ne mogu sa sigurnošću reći koliki će biti kapacitet te povezanosti, ali uvijek ću nekako biti povezana s njim. I to je sve što sam u ovom trenutku spremna reći. Detalji koje spominješ o našoj vezi su točni i te stvari su se dogodile te mogu razumjeti da su zbog toga zbunjujuće i zanimljivo mnogim ljudima - zaključuje Megan.

VIDEO Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije