Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nostalgična je

Jedna od najljepših Hrvatica objavila fotku u badiću, izgleda nevjerojatno

Foto: Instagram
1/6
08.04.2020.
u 18:35

Podsjetimo, bivša manekenka Iva Jerković i njezin dugogodišnji partner početkom veljače postali su roditelje malene djevojčice.

Mnogi poznati postali su nostalgični za prošlim vremenima dok su zatvoreni u svojim kućnim karantenama, a neki od njih odlučili su svoje uspomene podijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama. Tako je jedna od naših najljepših manekenki i voditeljica, Iva Jerković objavila fotografiju koju je snimila jedno ljeto.

Na fotki Iva izgleda senzacionalno u jednodijelnom badiću koji naglašava njezin dekolte. Uz objavu je napisala:  "Sjećanje na jedno divno ljeto... Dok smo se svi još družili, zajedno veselili, al opet ćemo".

 

Podsjetimo, bivša manekenka i njezin dugogodišnji partner početkom veljače postali su roditelje malene djevojčice.

Iva je po prvi put tako postala majka, a za RTL Exkluziv, 37-godišnjakinja je mjesec dana nakon poroda otkrila neobične ime svoje kćeri - Rina Ami.

Inače, Iva je rodila djevojčicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i tijekom trudnoće nije krila kakvu podršku joj pruža dugogodišnji partner Josip Antić. Iva je šuškanja o trudnoći potvrdila početkom listopada prošle godine, a u intervjuu koji je uslijedio vrlo brzo potvrdila je da čeka djevojčicu i da ju to čini jako sretnom. - Ništa nismo planirali, sve se nekako događa samo od sebe. Mi smo i dugo zajedno i nikada ništa niti ne planiramo, kod nas se sve događa samo od sebe - rekla je Iva u jednom intervjuu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar EUJ-
EUJ-
18:54 08.04.2020.

Jedna od najljepših Hrvatica objavila fotku u badiću, izgleda tako nevjerojatno da još nije našla sponzora i mecena među bračom po jeziku i krvi u Beogradu.

DU
Deleted user
19:41 08.04.2020.

Instagram je svojevrsna mreža za traženje bogatog sponzora. Vidim žene sve više to koriste. Nije fora biti radnica u supermarketu, treba biti "influencerica" koja prvo golotinjom privlači "sljedbenike", a s njima dođu sponzori i lova. 100 godina pokret feminizma je stalno govorio i trubio kako žene nisu seksualni objekti, a danas svaka žena želi zarađivati novce upravo kao seks simbol.

SA
sargu123
19:44 08.04.2020.

Još jedna koja se voli slikati? Čemu služi, klincima valjda dok su sami u wc-u?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije