Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hollywoodska elita

Jedna od najljepših glumica na svijetu slavi 54. rođendan, mnogi ne znaju da se bori s ovom dijagnozom

Foto: Profimedia
1/8
25.09.2023.
u 16:30

Nije sve tako blistavo u njenom životu, jer Catherine se godinama bori s bipolarnim poremećajem. Još 2011. prijavila se u ustanovu za mentalno zdravlje, ali o svojoj bolesti nije htjela javno govoriti.

Mnogima jedna od najljepših hollywoodskih glumica Catherine Zeta-Jones danas slavi svoj 54. rođendan, Glumicu su mnogi primijetili još kad je kao 19-godišnjakinja glumila u seriji "Dražesni poljupci svibanjski". Kasnije se pojavila u filmu "Zorro: maskirani osvetnik"., a za taj film, ova oskarovka tvrdi da joj je bio prekretnica u životu i u karijeri. 

Osim fanova, nakon uloge u tom filmu uspjela je pronaći i pravu ljubav, Naime, u Catherine se zaljubio glumac Michael Douglas. On je s njom dogovorio sastanak preko zajedničkog prijatelja, Antonija Banderasa

Vjenčali su se 18. studenog 2000. u njujorškom hotelu Plaza, a među uzvanicima bile su brojne poznate osobe. Dobili su svoje djece, sina Dylana Michaela i kćer Carys Zetu Douglas. Trinaest godina nakon što su izrekli sudbonosno da šokirali su sve kada su za medije priznali da su se rastali. No, nisu dugo izdržali jedno bez drugoga, pa su se ubrzo pomirili i Douglas je već 2015. rekao da je njihov brak jači nego ikad. 

VEZANI ČLANCI:

Michael i Catherine još uvijek su zajedno i na društvenim mrežama se može vidjeti kako često dijele neke detalje iz privatnog života. 
Ipak, nije sve tako blistavo u njihovom životu, jer Catherine se godinama bori s bipolarnim poremećajem. Još 2011. prijavila se u ustanovu za mentalno zdravlje, ali o svojoj bolesti nije htjela javno govoriti. 

GALERIJA Atraktivna zvijezda 'Spasilačke službe' izgled je uništila ovisnošću, sad je neprepoznatljiva

1/16

"Nakon što se nosila sa stresom prošle godine, Catherine je donijela odluku prijaviti se u ustanovu za mentalno zdravlje na kratak boravak radi liječenja svog bipolarnog poremećaja II." kazao je tada njen publicist. 
No, kasnije je promijenila mišljenje, pa je rekla kako je okidač za pogoršanje njenog mentalnog zdravlja bila dijagnoza raka njezinog supruga Michaela Douglasa. Dodala je da inače među okidače ubraja stres, brigu i nespavanje. 

VIDEO Sjećate se prvog pobjednika Big Brothera? Saša sada živi u Švedskoj i izgleda dosta drugačije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije