Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Jedan pogled i 30 sekundi dovoljni su mu za sliku: Pomalo sam opsjednut ljudskim licima

Foto: Nova TV
1/5
04.10.2023.
u 12:12

Zanimljiv i fascinantan talent pokazat će Talijan Federico Cecchin, a hoće li svojim umjetničkim djelima u kratkom vremenskom roku uspjeti osvojiti i naklonost članova žirija, doznat ćemo u nedjelju

U prethodne dvije emisije Supertalenta po pozornici su se prosipali vicevi, mačevi, noževi, mađioničarski trikovi, ali i zlatni konfeti, a ove nedjelje na redu je treća audicijska epizoda u kojoj će se nastaviti zabavni niz raznovrsnih nastupa. Gledateljima će se predstaviti simpatični Podravac Hrvoj Fras koji trenutno u Austriji radi kao automehatroničar i na svom YouTube kanalu objavljuje proces popravka automobila i motora. Osim toga, oborio je četiri državna rekorda u powerliftingu, no u Supertalentu će nastupiti sa svojom jedinstvenom glazbenom točkom. „Teško je biti najbolji, ali bitno je pokazati nešto što dosad nitko nije radio“, poručuje Hrvoj koji će razveseliti žiri svojom osobnošću i originalnom skladbom.

Zanimljiv i fascinantan talent pokazat će Talijan Federico Cecchin koji za sebe kaže: „Pomalo sam opsjednut ljudskim licima. Čim pogledam nečije lice, mogu ga odmah nacrtati“. Brzo crtanje Federicovo je zanimanje od kojega zarađuje za život, a upravo će s ovim talentom nastupiti u nadolazećoj audicijskoj epizodi i svakog će člana žirija nastojati naslikati u samo 30 sekundi. Pritom će ispričati kako je svoju sadašnju suprugu prvi put sreo u vlaku i osvojio je tako što joj je naslikao portret, a hoće li svojim umjetničkim djelima u tako kratkom vremenskom roku uspjeti osvojiti i naklonost članova žirija, doznat ćemo u nedjelju.

VEZANI ČLANCI

„Očekujte nešto novo, nešto fresh“, poručuje plesna skupina Fresheels iz Pule čije će samopouzdane članice zasjati na pozornici Supertalenta u senzualnom izdanju, a svoj poseban flexy ples pokazat će 15-godišnja Liberty Barros koju krasi nadimak najfleksibilnije djevojčice. Zbog njezine nevjerojatne gipkosti žiri će imati bezbroj pitanja, no pomno osmišljenim dramatičnim nastupom Liberty će im utjerati dozu straha u kosti zbog kojeg će pojedinci ostati bez teksta.

Da skakanje preko užeta može biti vrlo zahtjevno, ali i kreativno pokazat će Miroslav Gavrić koji se ovim sportom počeo baviti iz želje da skine pokoji kilogram i izgradi figuru, a vrlo brzo neplanirano se zaljubio u njega. Među zaljubljenicima u svoje zanimanje u novoj epizodi naći će se i samozatajna Paula Šolc koja će izvesti koreografiju na svili, iako se, otkriva, najviše boji upravo visine.

Ovo su samo neki od natjecatelja koji će u trećoj epizodi kročiti na pozornicu Supertalenta sa željom da zadive žiri i izbore prolaz u daljnje natjecanje. Tko će u tome biti najuspješniji i hoće li žiri nekome stisnuti treći zlatni gumb, ne propustite pogledati u nedjelju na Novoj TV!

VIDEO Željko Bebek otkrio kako mu je menadžer grupe Kodeks popravio zube

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije