Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENIK POTVRDIO

Javio nam se Siniša Vuco: 'Istina je, selim se u Venezuelu, kupio sam stanove na Karibima'

vuco
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
13.04.2023.
u 14:43

– Upravo se vraćam u Hrvatsku, a kada se vratim, sve ću vam opširnije ispričati – rekao nam je kratko Vuco javivši se s aerodroma u Caracasu. Inače, Vuco je, kako doznajemo, postao stanovnik karipskog otoka Margarita, gdje će odsad živjeti, a u Hrvatsku i Europu dolazit će samo na koncerte

Glazbenik Siniša Vuco (52) kupio je dva stana u Venezueli i tamo se namjerava preseliti krajem ljeta. 

– Upravo se vraćam u Hrvatsku, a kada se vratim, sve ću vam opširnije ispričati – rekao nam je kratko Vuco javivši se s aerodroma u Caracasu. Inače, Vuco je, kako doznajemo, postao stanovnik karipskog otoka Margarita, gdje će odsad živjeti, a u Hrvatsku i Europu dolazit će samo na koncerte. Već je i riješio sve papire i dobio vizu, a namjerava tražiti i njihove dokumente. 

– Nisam ja tamo išao plivati, radi se o ozbiljnim stvarima, sve će vam biti jasno uskoro. Osim toga, imam puno važnih novosti za svoje obožavatelje – poručio je Vuco u izjavi za Večernji list. 

Vuco se javio i svojim pratiteljima na Instagramu, gdje je najavio da se vraća u Hrvatsku zbog nekoliko koncerata. 

– Veliki pozdrav s Kariba, iz Venezuele... Što da kažem, ja, vaš prijatelj Vuco, vraćam se ubrzo i pjevam – rekao je, a potom istaknuo nekoliko ugostiteljskih objekata koji će ga ugostiti tijekom travnja – od Sinja do Daruvara.

Inače, Vuco je već nekoliko puta govorio o tome kako će se odseliti iz Hrvatske, no svi su mislili da se šali. 

Podsjetimo, Siniša Vuco  u braku je sa suprugom Jelenom 27 godina , a upoznali su se prije 32 godine. Roditelji su troje djece –Vilibalda, Brigite i Katarine, a  Siniša iz prvog braka ima sina Luku. Jelena i Siniša prije tri godine postali su djed i baka, kada je Brigita rodila djevojčicu. 

VIDEO: Jasmin Stavros nastavlja s terapijom zračenja, a bol popušta: Liječnik otkrio zanimljiv detalj

 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Stradun
Stradun
17:57 13.04.2023.

Kapitalni pače monumentalni dobitak za venezuelansku glazbenu scenu.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
17:54 13.04.2023.

Pa OK. Što tu ima čudnog? Venecuela je bankrotirala, ali to ujedno znači, da sa relativno malim materijalnim bogatstvom po našim mjerilima tamo imaš sve. Na Jadranu za 100 tisuća Eura ne možeš a ma baš nikakvu poštenu nekretninu kupiti, a tamo tri odlične!

BJ
Ben Juda Talmudan
18:00 13.04.2023.

Pazi,dolazit će u Hrvatsku samo na koncerte.I pozdravlja svoje obožavatelje ?! Ima ih ih puno,možda više od 10 ako računamo članove obitelji i rođake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije