Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Jasmina oštro o Gabrijeli: 'Glumi nevinašce, sirotu djevojku sa sela, a zapravo kuje intrige'

Foto: RTL
1/36
03.11.2023.
u 15:42

Anita Martinović u četiri oka porazgovarat će sa Stjepanom koji će joj priznati da je u jednu svoju damu zaljubljen otkad ju je prvi put vidio, a ništa lakše neće biti ni Branku koji bira tko s njim ide na romantično putovanje.

Pred Miroslavom je najteža odluka sezone – prva dama mora napustiti njegovo imanje, a pomalo neočekivani razlog izbacivanja donijet će iskrene suze i emocije. U Sloveniji, na Jožefovoj farmi, Marija će sve teže trpjeti Amru pa će joj se ponovno suprotstaviti i reći sve što misli o njoj, a kad ih farmer povede na kratki izlet, jedna od njih ohrabrit će se dovoljno da mu na prepad ''uvali'' strastveni francuski poljubac.

I Jasmini će teško padati Gabrijelin boravak na farmi pa će komentirati: ''Glumi nevinašce, sirotu djevojku sa sela, a zapravo kuje intrige''.

VEZANI ČLANCI:

Anita Martinović u četiri oka porazgovarat će sa Stjepanom koji će joj priznati da je u jednu svoju damu zaljubljen otkad ju je prvi put vidio, a ništa lakše neće biti ni Branku koji bira tko s njim ide na romantično putovanje, piše RTL.hr.

''Ruža mi se svidjela na prvu, a Smilji ne mogu naći nijednu grešku'', kazao je prije konačne odluke.

VIDEO Janica Kostelić u šetnji s djecom na Jarunu

Komentara 1

MA
marli
16:35 03.11.2023.

Jel Viktorija "muško"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije