Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putovanje

Jasmin Stavros: U Londonu sam napravio šiške

'OLYMPUS DIGITAL CAMERA         '
Foto: ''
1/4
18.12.2010.
u 09:15

Sa suprugom Žarkom noću je dugo šetao, a večerali su u omiljenim mu talijanskim restoranima, no pjevač nije išao u šoping

Pjevač Jasmin Stavros od 1970-ih godina često je odlazio u London. Tamo ima mnogo prijatelja glazbenika s kojima je surađivao, a nedavni posjet britanskoj metropoli iskoristio je da se sa svima vidi i evocira mladenačke uspomene, pa romantičarski kaže:

– Davnih dana u Londonu bilo je ljepše. Pa to je sada pravi mravinjak! Nekad nije bilo tako puno ljudi. I moji prijatelji koji tamo žive kažu mi isto, a složili smo se da je prije bilo i zabavnije. Većina klubova u kojima je bila živa svirka sad je zatvorena ili pretvorena u pubove.

Ipak, neki dijelovi grada poput Piccadilly Circusa i Hyde Parka posebno su mu dragi, a svaki put kad posjeti London, ne propusti otići u Hard Rock Caffe. Sa suprugom Žarkom u gradu na Temzi proveo je deset dana, odlično su se proveli i dugim noćnim šetnjama prijašnjih vremena.

– Išli smo u grčke i talijanske restorane, jer sam s engleskom kuhinjom na 'vi'. No nisam obavio šoping. Bila mi je preširoka sva dizajnerska odjeća koju sam probao pa sam bio prisiljen nakon povratka iz Londona otići u Beč obnoviti garderobu – požalio se Jasmin i dodao: – Ali stigao sam napraviti novu frizuru sa šiškicama kod poznatog frizerskog dvojca "Tonija & Guyja".

S novom frizurom je zadovoljan, a s njom je i na naslovnici novog CD-a "Ima dana" koji je nedavno izašao na tržište i oko kojeg pjevač ima pune ruke posla. Svom unuku Milu djed Stavros u Londonu je kupio nosiljku, a skupa će provesti i Božić.

– Milo je prekrasan! Sad mu je šest mjeseci i prepoznaje me i svaki put mi se razveseli kad me vidi. Ma odlično se slažemo! I Božić ćemo svi, cijela obitelj, provesti zajedno.

 

Ključne riječi

Komentara 6

LD
l@d@
16:08 18.12.2010.

...je sad si punooooo ljepši....hahhaahah

OB
-obrisani-
21:59 18.12.2010.

Sad si lep ko lepi Cane !

LE
let3
14:35 18.12.2010.

Ma laze da je bio, ja bio u Londonu neki dan a nisam ga vidio, U stvari nisam nikoga vidio sa siskama. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije