Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret uskrsu

Jasmin Stavros snimio još jednu pjesmu posvećenu bolesnom sinu

stavros
Pixsell
24.02.2012.
u 22:30

Duhovnu pjesmu "Onda se sjetim Uskrsa" napisao je sa svojim prijateljem Mariom Mihaljevićem, a popularni pjevač inspiraciju je još jednom našao u svojoj životnoj priči.

Nakon božićnog singla ''Pomolimo se'' Jasmin Stavros snimio je još jednu duhovnu pjesmu pod nazivom ''Onda se sjetim Uskrsa'' koju je također posvetio svom bolesnom sinu Kreši.

Ne skrivajući bol zbog sinova teškog zdravstvenog stanja, Jasmin je tekstopiscima ispričao Krešinu životnu bitku te ih zamolio da mu napišu baladu. Tako je nastala pjesma ''Pomolimo se''.

Novi singl napisao je sa svojim prijateljem Mariom Mihaljevićem, a popularni pjevač inspiraciju je još jednom našao u svojoj životnoj priči.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije