Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavili su

Jasenko Houra imao je poseban razlog za objavu fotografija svoje obitelji koju ne viđamo često

Zagreb: Glazbenik Jasenko Houra
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/11
21.05.2023.
u 13:34

Jasenko rijetko pokazuje svoju obitelj koja čuva svoju privatnost, pa su zato mnogi obožavatelji bili oduševljeni kada su vidjeli ove fotografije vesele obitelji. Uz Doru pozirala je Hourina supruga Dianne i kći Marijana.

Glazbenik i član benda Prljavo kazalište, Jasenko Houra na Instagramu je pokazao  kako je njegova kći Dora proslavila 24. rođendan. Jasenko rijetko pokazuje svoju obitelj koja čuva svoju privatnost, pa su zato mnogi obožavatelji bili oduševljeni kada su vidjeli ove fotografije vesele obitelji. Uz Doru pozirala je Hourina supruga Dianne i kći Marijana. 

 

"Najljepši", "Sretan rođendan želim od srca", "Sretan rođendan" pisali su pratitelji ispod serije fotki. Dira inače surađuje s ocem, te joj u opisu Instagram profila piše da je direktorica njihove obiteljske tvrtke, Houra grupe. Informaciju da je uspješna Dora postala direktorica objavio je sam Jasenko prošle godine. 

GALERIJA Queen: Bohemian Rock Symphony - Dino Jelusić fantastično je otpjevao hitove legendarnog benda

Zagreb: Glazbenik Jasenko Houra
1/50

- Proslava Dorina 23. rođendana, kao i nove funkcije direktorice naše nove obiteljske firme, Houra grupa - napisao je tada. 
Jasenko Houra u braku sa suprugom Dianne ima troje djece, kćeri Marjanu i Doru i sina Ivana Brunu. U jednom intervju je rekao kako je njegov najstariji sin u Kanadi gdje se bavi građevinom, a kći Marjana je inženjerka agronomije dok mlađa Dora studira odnose s javnošću na Vernu. 

- Bojao sam se na neki način da ih guram u nešto i da im moja sjena ne bude prejaka. Zato su išli svojim putem. Srednja kći ide u znanost, nauku koja je vokacija moje obitelji, a ja sam tu ispao crna ovca. Hoću reći, poštujem njihove odluke i mogu im pomagati koliko god treba. Kako god ispalo, uvijek će se moći vratiti kući na gulaš, kao što sam ja mogao svojim roditeljima. (smijeh). Bitno je da sami odrede svoje prioritete, ono što ih zanima, što vole i da se izbore u tome. Nema smisla da tata tu puno intervenira. - rekao je Jasenko u intervju za T portal o zvanjima koja su odabrala njegova djeca i koja nemaju veze s glazbom. 

VEZANI ČLANCI:

O svom sretnom braku sa suprugom je rekao kako se njih dvoje ne svađaju. - Da vam budem iskren, ne svađam se ni ja sa suprugom. To naprosto nema smisla. Znamo kakva je kome uloga u tome da obitelj funkcionira, da djeca stasaju i da budemo sretni. Mislim da će njihov život iz te preslike biti sličan našem. Naravno, to se nikad ne zna i puno puta se zapitaš: 'Jesam li dobar suprug, jesam li dobar otac?' Danas je vrijeme takvo da je bilo kome teško očuvati brak, obitelj. Vrijeme je takvo, svi idu za poslom, novcem, egzistencijom. Nikome nije lako. - rekao je Jasenko. 

VIDEO Mesić o političkim ambicijama: 'Kad bih išao na izbore, ja bih pobijedio'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije