Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrasila se

Janet Jackson povlači se sa scene i okreće islamu

Janet Jackson
BigPictures/PIXSELL
09.04.2013.
u 11:30

Michaelova sestra preselila se nakon udaje za katarskog milijardera u jednu od raskošnih vila na Bliskom istoku

Sve su češće glasine da se Janet Jackson povlači iz šoubiznisa i okreće mirnom bračnom životu i novootkrivenoj vjeri.

Sestra Michaela Jacksona navodno je sasvim okrenula leđa glazbi i filmu i definitivno se preselila na Bliski istok kako bi se posvetila novom suprugu Wissamu Al Manu.

– Otišla je. Udala se za milijardera – rekao je neimenovani izvor Showbizu 411. 

– Imaju kuće u tri države. Ona najviše vremena provodi na Bliskom istoku. Ona postaje muslimanka.

Janet Jackson nedavno je otkrila da se za Al Manu udala još prošle godine u krugu najbližih.

Janet je jedan od brojnih članova klana Jackson koji su se okušali u šoubizu. Ona je uz Michaela bila i daleko najuspješnija, čak je neko vrijeme parirala planetarnoj slavi svog pokojnog brata. Objavila je deset albuma, od kojih su neki dosegli sam vrh top-ljestvica, i nastupala u nizu TV-emisija i filmova.

Njen novi suprug jedan je od imućnijih ljudi u Kataru. Njegova tvrtka prodaje brendove kao što su Balenciaga, Giorgio Armani, Hermes i Roberto Cavalli. Dioničar je Saks Fifth Avenue trgovina u Dubaiju, Bahreinu i Kuvajtu, a dio imetka, procijenjenog na više od milijarde dolara, ulaže u kupnju nekretnina, prodaju automobila, u visoku tehnologiju i medije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije