Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispod plahti

Jane Fondu umjetno koljeno sputava u nekim pozama u seksu

jane
AFP/Pixsell
01.05.2012.
u 17:45

Zoe Saldana priznaje da su joj sve poze u seksu drage, ali ipak ima omiljene. – Volim misionarski položaj, volim klečati, drago mi je i kad sam gore ili kad stojim – nabrajala je 33-godišnja Zoe.

U talk showu “The Conversation With Amanda de Cadenet” glumice Jane Fonda, Zoe Saldana i Gwyneth Paltrow otkrile su koje poze u seksu najviše vole.

– Dosta sam fleksibilna iako poze u kojima moram klečati više ne prakticiram često jer imam umjetno koljeno, tako da tijekom seksa ili ležim ili sjedim – otkrila je 74-godišnja diva Jane Fonda. Zoe Saldana priznaje da su joj sve poze u seksu drage, ali ipak ima omiljene. – Volim misionarski položaj, volim klečati, drago mi je i kad sam gore ili kad stojim – nabrajala je 33-godišnja Zoe. Dok su Jane i Zoe bez ustručavanja pričale o seksualnom životu, Gwyneth Paltrow bila je suzdržana u odgovoru što se događa ispod njezinih bračnih plahti.

– Pa volim biti dolje, ponekad – rekla je Paltrow.

Komentara 1

ZE
zekinjos
20:50 01.05.2012.

Dosta sam fleksibilna iako poze u kojima moram klečati više ne prakticiram često jer imam umjetno koljeno, tako da tijekom seksa ili ležim ili sjedim – otkrila je 74-godišnja diva Jane Fonda. Pa daj lažeš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije