Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zora dubrovačka

Jana otkriva Maris da je njen otac Petar Menčetić

zora dubrovačka
Foto: PR FOTO
1/5
19.03.2014.
u 13:45

U želji da posjeti bolesnu Magdalenu, fra Petar dolazi u Vilu Menčetić, gdje se susretne s Janom te shvaća da je Jana njegova kći...

U želji da posjeti bolesnu Magdalenu, fra Petar dolazi u Vilu Menčetić, gdje se susretne s Janom te shvaća da je Jana njegova kći. Jana mu predbacuje sebičnost, tvrdi da je Vila njena i nagovara ga da otkrije cijelome gradu istinu o tome da joj je on otac. Između oca i kćeri izbija svađa, nakon koje Petar napušta Vilu, a Jana se zbližava s Martinom, koji joj pruža podršku. Dok Judita i Maro ne žele dopustiti da svađe njihovih roditelja utječu na njihov odnos, dolazi uspaničena Dijana i govori da je Šiško otišao bijesan u Grad odvjetniku.

Dijana strahuje da Šiško u bijesu ne bi napravio nešto Dživu te želi otići upozoriti Dživa. Uz to, Dijana Juditi otkriva nešto o svojoj prošlosti s Dživom. I dok se Nikola i Matija u konobi zbližavaju, Dijana posjećuje Dživa te ga moli da joj proda zemlju, što on odbija. Po izlasku iz konobe, njih svoje ugleda Šiško i pobjesni. Dživo namjerno radi Šiška ljubomornim te Šiško odlazi lud, a Dijana ostane nesretna i prekorava Dživa.

Deša na poslu dobiva još jedan buket od Vilima, no ovaj put ga baca u smeće. Maris odlazi posjetiti Zoru u Konavle i neugodno se iznenadi kad vidi kako se njena djevojčica igra u blatu. Obeća joj da će se uskoro igrati u vrtu Vile Menčetić te dolazi reći Jani da je vrijeme da napusti Vilu. No, Jana joj otkriva da je Menčetićka i da je njen otac Petar Menčetić.

Foto: PR FOTO

>>Jana odlazi kod franjevaca i suočava se s fra Petrom Menčetićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije