Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vesela obitelj

Jamie Oliver slavi Božić na obiteljskom pidžama-partyju

jamie oliver
twitter
20.12.2012.
u 17:34

Poznati kuhar na Twitteru je objavio fotografiju svoje obitelji na kojoj su svi obučeni u pidžame koje je dizajnirala njegova supruga

Sa suprugom i njihovih četvero djece kuhar Jamie Oliver počeo je slaviti Božić. Jučer ujutro organizirali su pidžama-party na kojem su, u istim noćnim odorama, plesali ispod lampica za bor.

Svi članovi obitelji odjeveni su u pidžame koje je dizajnirala njegova supruga Jools (37). Pidžame, inače, izrađuje samo za djecu do pet godina, no dizajnirala je jednu i za svog supruga Jamieja Olivera te kćeri Poppy Honey Rosie (10) i Daisy Boo Pamelu (9).

Slike s tuluma kuhar je pokazao na Twitteru.

Ključne riječi

Komentara 1

GL
globalsolutions
23:26 20.12.2012.

na slici možda je Jamie, ali Oliver nije sigurno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije