Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavna glumica

Jamie Lee Curtis (64) oduševila u poluprozirnoj haljini koja joj je istaknula zavidnu liniju

Foto: DPA/AP/PIXSELL
1/8
08.01.2023.
u 18:20

Jamie Lee Curtis je za Vogue pozirala u crnoj haljini koja joj je naglasila struk, dekolte i noge, a glumica je još jednom pokazala zašto joj na liniji zavide i duplo mlađe kolegice.

Sjedokosa hollywoodska seks-bomba, kako je mnogi nazivaju, Jamie Lee Curtis, 64-godišnja je američka glumica koja šokirala svojim izgledom na gotovo svakoj fotografiji, a da ima sjajnu liniju i na pragu sedmog desetljeća, dokazala je i najnovijim poziranjem za poznati časopis Vogue. Glumica je za fotografiju pozirala u crnoj haljini koja ima prozirne linije na dijelovima poput dekoltea, struka i nogu, a sve to istaknulo je njezino vitko tijelo. 

Lee Curtis je najpoznatija po svojim ulogama u kultnim hororima, a svojom odlučnošću i zdravim navikama posljednjih godina dovela se do toga da i na pragu sedmog desetljeća ima tijelo na kakvom bi joj mnoge mlađe žene pozavidjele. 2021. godine progovorila je o plastičnoj kirurgiji i nametnutim idealima ljepote s kojima se i ona sama susrela

- Fileri, operacije i filtriranje slika današnji su opsesivni trenovi i činimo sve kako bi prilagodili svoj izgled Zoomu koji briše generacije i generacije ljepote. Kada jednom napraviš nešto na licu to ne možeš više popraviti. Probala sam estetsku kirurgiju. Nije mi pomogla, ali sam zbog nje postala ovisna o tabletama Vicodin, a sada sam čista već pune 22 godine- rekla je glumica za Vanity Fair. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Ključne riječi

Komentara 4

TE
Templo
23:10 08.01.2023.

Uvijek je bila komad i pol i jos uvijek je.

Avatar Tombstone
Tombstone
18:50 08.01.2023.

Imate li vi uopce pojma sto znaci izraz dekolte?

VO
Votum
18:43 08.01.2023.

Nekoć poznata kao The Body. To se još vidi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije