Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika rock obitelj

Jagger više neće biti samo rock djed, uskoro postaje i rock pradjed

Mick Jagger
Reuters
21.09.2013.
u 20:00

Glazbenik je sretan što će njegova unuka Assisi uskoro roditi, no ta vijest nije oduševila Jaggerovu kći Jade, Assisinu mamu, koja ne želi s 42. godine postati baka

Rocker Mick Jagger sljedeće godine dobiva novi naslov, postaje rock pradjed. Jaggera je oduševila vijest da je njegova unuka Assisi trudna. Tako nije reagirala njegova kći Jade, Assisijna mama, koja ne želi biti baka u 42. godini.

- Micka veseli što će postati pradjed jer će tako zasigurno biti jedini pradjed na svijetu koji još uvijek nastupa. Ipak njegovoj kćeri Jade nije bilo svejedno jer je očekivala kako je barem još desetak godina nitko neće zvati bakom - otkrio je izvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije