Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevala je "Mama ŠČ"

Jadranka Kosor oglasila se nakon poziva Leta 3 da dođe na njihov koncert na Šalatu

Zagreb: Bivša premijerka Jadranka Kosor
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/10
01.09.2023.
u 18:08

Jadranka Kosor dođi na Šalatu 2.9. na popisu si, bit će nam super - poručili su joj članovi Leta 3 u videu koji su objavili na Twitteru

Riječki rokeri Let 3 na Šalati će sutra održati koncert na koji su putem društvenih mreža pozvali i bivšu premijerku Jadranku Kosor (70). - Jadranka Kosor dođi na Šalatu 2.9. na popisu si, bit će nam super - poručili su joj članovi Leta 3 i dodali emotikon poljupca. Na Twitteru se povodom ovog poziva kasnije oglasila i Jadranka Kosor te im napisala: Hvala na pozivu.

Bivša premijerka Jadranka Kosor ove je godine sudjelovala u RTL-ovom showu "Masked Singer" gdje se skrivala ispod maske kraljice, a u showu je pjevala pjesmu "Mama ŠČ" s kojom nas je Let 3 ove godine u Liverpoolu predstavljao na Euroviziji. 

– U prošlosti, dok sam bila predsjednica Vlade, Let 3 se dosta rugao. Oni su se znali i oblačiti poput mene, stavljati neke perike sijede, oblačili su neke kostime. Budući da je ovo pjesma koja nas predstavlja na Euroviziji, htjela sam na neki način poravnati te račune – rekla je Jadranka Kosor gostujući u RTL Direktu nakon ispadanja iz showa. Dodala je tada da joj mnogi na Twitteru pišu da je trebala ići s Letom 3 u Liverpool na natjecanje za pjesmu Eurovizije, da im pruži podršku. 

 

 

VEZANI ČLANCI

Gostujući u RTL-ovoj informativnoj emisiji priznala je kako joj je sudjelovanje u showu bio izlazak iz sigurne zone, a za svoje nastupe dobila je puno pozitivnih komentara.

– Nisam se morala osobito truditi, jedino što sam morala, naravno, na mnogobrojne komentare na ulici, na pitanja kada bi me nepoznati ljudi ispitivali, dovikivali ''bravo Kraljice'', ''samo naprijed Kraljice'', govoriti: ''Ma o čemu vi pričate?'' Bilo je užasno smiješnih trenutaka, znala sam se u sebi nasmijati. Bilo je navijanja, djeca su me dozivala na ulici, osobito nakon ''Mame ŠČ''. Čak su i mog unuka molili njegovi prijatelji da dobiju potvrdu. Jedan je kleknuo pred njega i molio da pokaže je li njegova ''granny'', kako me zove, Kraljica. Jedan mu je donio čak i čokoladu da mu to otkrije – ispričala je Kosor za RTL.

VIDEO Član žirija Masterchefa Melkior Bašić otkriva je li ikada prevario gosta

Komentara 4

LE
lector2corrector
18:28 01.09.2023.

prije će biti da je i ona na "spisku"... pišite svrpski da vas ceo beli svet razume... a sad žuti molim...

Avatar Tombstone
Tombstone
20:07 01.09.2023.

Pjevala bu Dinamo je zgubil ŠČetri jedan?

KL
Klarahrv
18:28 01.09.2023.

Tko će drugaricu Jacu zvati nego njeni neće valjda Thompson.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije