Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila bezobrazna prema spremačici

Jada Smith ne želi više vidjeti mladu Kardashianku u svom domu

kendall jenner
Foto: Instagram
1/6
04.07.2014.
u 17:51

Mlada manekenka i reality zvijezda u usponu Kendall Jenner razbjesnila je obitelj slavnog Willa i Jade Smith...

Mlada manekenka i reality zvijezda u usponu Kendall Jenner razbjesnila je obitelj slavnog Willa i Jade Smith. Naime, djevojka je velika prijateljica njihove djece pa je dosta vremena boravila u njihovu domu. No, Jada je poludjela kada je vidjela kako Kendall ima loše manire te je pravi snob, piše tabloid Star. – Jadi je Kendall postala odbojna zbog dugog jezika i lošeg ponašanja. Način na koji se obraćala Jadinoj spremačici bio je grozan i arogantan.

Jadu je odgojila samohrana majka te ne dopušta ikakvu vrstu snobizma pod svojim krovom. Jaden je morao reći Kylie, Kendallinoj sestri, da njezina sestra više nije dobrodošla u njihov dom, rekao je izvor. Cijeli incident dogodio se kada je Kendall bila bezobrazna prema spremačici koja joj je napravila ledeni čaj. Spremačica ju je upitala želi li šećer u svoj ledeni čaj, a Jenner je zakolutala očima i pitala sluškinju je li glupa.

>>Odgojili su me da budem radoholičarka, kaže golih grudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije