Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad je bio dijete

Jacques Houdek otkrio u koju je našu pjevačicu bio zaljubljen: 'Pronašla je moje pismo'

Druga večer Splitskog festivala posvećena je legendarnoj Terezi Kesoviji
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/11
09.11.2023.
u 13:27

Jacques se prisjetio svog djetinjstva te je otkrio kome je napisao ljubavno pismo. Riječ je o pjevačici Tatjani Cameron. Houdek je rekao kako je Tajči pronašla pismo nakon 25-30 godina, nakon što su se upoznali.

Glazbenik Jacques Houdek progovorio je o svojoj prošlosti. Jacques se prisjetio svog djetinjstva te je otkrio kome je napisao ljubavno pismo. Riječ je o pjevačici Tatjani Cameron. Houdek je rekao kako je Tajči pronašla pismo nakon 25-30 godina, nakon što su se upoznali. 

''Prva uspomena je ustvari pismo koje sam pisao Tajčici, s osam godina. Svi smo joj pisali, svi smo bili zaljubljeni u Tajči i Tajči je bila centar našeg svijeta, i ostala. I nekakvih 25, 30 godina kasnije mi se upoznajemo, pismo biva pronađeno i krug se nekako zatvorio.", rekao je Houdek za InMagazin. Svojim originalnim izvedbama u različitim žanrovima Jacques Houdek već godinama osvaja publiku svih dobnih skupina, a s pratiteljima na Instagramu tu i tamo podijeli i pokoji detalj iz privatnog života. Nedavno je to učinio za 18. rođendan njegove kćeri Sofije. 

VEZANI ČLANCI:

'I tak… Moja mala djevojčica je danas napunila 18 godina!!! Najdraža moja Sofi, sretan ti rođendan, svako dobro želi ti tvoj tata! Volim te, najviše! Zdravlja, ljubavi, prijateljstava, putovanja… a iznad svega, želim ti smijeha, radosti i veselja! Neka te prati sreća, sve ostalo već imaš, to znaš. Budi dobra, hrabra, mudra, dosljedna, poštena i SVOJA - baš kao što već i jesi. U meni ćeš uvijek imati prijatelja, saveznika i podršku. Ja sam zauvijek tvoj tata, a ti moja mala 'točkica'. Volimmmm!', napisao je Houdek u emotivnoj objavi, a kćeri je posvetio dirljive stihove. 

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

Druga večer Splitskog festivala posvećena je legendarnoj Terezi Kesoviji
1/17

'Što je vrijeme, zašto leti?
Što je sreća, čim se mjeri?
Što je ljubav? Daj me sjeti!
Što je život u vjeri?

Ostaje tajna, do zadnjeg dana...
Mali smo dio većega plana,
A svaki dan novi je dar -
Za tebe nova prilika
Da budeš bolja nego ja...', dodao je glazbenik.

Podsjetimo, pjevač sa suprugom Brigittom Krkač ima i sina Davida koji ima 10 godina. 

VIDEO Počelo suđenje Severini za nametljivo ponašanje bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije