Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lady gaga

"Ja sam reinkarnacija svoje tete koja je umrla kao djevica"

gaga
Pixsell
07.08.2010.
u 16:38

Ekscentrična pjevačica ispričala je da je njezina teta bila pjesnikinja i renesansna žena te da vjeruje da upravo ona mora dovršiti njezinu misiju.

Pop diva Lady Gaga uvjerena je da je reinkarnacija svoje tete Joanne, sestre svoga oca, koja je preminula kao djevica u 19. godini.

Ekscentrična pjevačica ispričala je da je njezina teta bila pjesnikinja i renesansna žena te da vjeruje da upravo ona mora dovršiti njezinu misiju. Duhovni savjetnik čak joj je rekao da u njoj kucaju dva srca.

- Dok je moja mama bila trudna sa mnom, svjetlost je ušla u sobu, dodirnula mamin trbuh i potom nestala. Ona je uvjerena da je to bio Joannin duh koji je ušao u nju - ispričala je Gaga koja je kao tinejdžerica željela biti baš poput svoje tete i umrijeti mlada.

- Pomalo bolesno zvuči kad djevojka od 17 godina u svojim večernjim molitvama navodi kako bi željela umrijeti mlada i biti legenda - prisjetila se.

Ključne riječi

Komentara 13

CJ
can@jisraM
17:33 07.08.2010.

Tetka joj je umrla kao djevica a ova ga je Gagnula podosta puta

OB
-obrisani-
18:03 07.08.2010.

i ova bolesnica je uzor svjetskoj mladeži!? Gadi mi se.

MI
miso
17:29 07.08.2010.

O Bože, koliko bolesnih oko nas?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije