Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše emocija

J. Lopez rasplakala se na koncertu pjevajući o bivšim ljubavima

jennifer
Pixsell
23.10.2011.
u 16:44

- Kratko putovanje po stazi sjećanja – rekla je Jennifer te zastala i pogledala u pod. Kamera joj je zumirala lice, a u njenim očima pojavile su se suze. Cijela dvorana stala je na noge i ohrabrila je dugim pljeskom.

Jennifer Lopez ogolila je dušu publici na koncertu u američkom Montvilleu i sa suzama u očima otpjevala pjesmu koju je posvetila svojim bivšim ljubavima.

- Želite razgovarati o ljubavi? O njoj imam puno za reći. Ah, priče – rekla je tijekom srcedrapateljnog govora prije nego je zapjevala svoj prvi hit u karijeri "If You Had My Love".

- To je prva pjesma koju sam napisala o ljubavi. A ovo je zadnja pjesma koju sam napisala o ljubavi. Puno toga se dogodilo u međuvremenu – najavila je pjevačicu jednu noviju pjesmu. Tijekom izvedbe na video zidu izmjenjivale su se montaže plesnih parova koji su dali počast njenim bivšim ljubavima: Jennifer s muškarcem nalik P Diddyju, drugi koji je sličio Benu Afflecku i plesač koji je neodoljivo podsjećao na Marca Anthonyja.

- Kratko putovanje po stazi sjećanja – rekla je Jennifer te zastala i pogledala u pod. Kamera joj je zumirala lice, a u njenim očima pojavile su se suze. Cijela dvorana stala je na noge i ohrabrila je dugim pljeskom.

Komentara 1

DU
Deleted user
06:13 24.10.2011.

I ja bi plakao da imam milione kao ti Dženi. Ma i plakao i smijao se u isto vrijeme ako treba. Boli te dupe, plačeš, radiš šta te volja, ima se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije