Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PAR?

J. Gyllenhaal i Mila Kunis opasno flertovali na Zlatnim globusima

mila
Pixsell
19.01.2011.
u 19:18

- Gotovo cijelu zabavu proveli su razgovarajući i smijući se. Bilo je to očito flertovanje i oboje su izgledali kao da se jako dobro zabavljaju – otkrio je neimenovani izvor

Iako su oboje nedavno prekinuli veze, glumac Jake Gyllenhaal i glumica Mila Kunis čini se ne gube vrijeme razmišljajući o bivšim ljubavima. Oboje su se odlučili okrenuti budućnosti, a počeli su tako da su se na zabavi nakon dodjele Zlatnih globusa zavukli u kut i cijelo vrijeme flertovali.

- Gotovo cijelu zabavu proveli su razgovarajući i smijući se. Bilo je to očito flertovanje i oboje su izgledali kao da se jako dobro zabavljaju – otkrio je neimenovani izvor.

Gyllenhaal je nedavno ostavio pjevačicu Taylor Swift, a nešto prije Kunis je prekinula dugogodišnju vezu s glumcem Macaulayom Culkinom. U očijukanju s kolegicom zgodnog Jakea nije spriječilo ni to što je na dodjelu nagrada došao s bivšom djevojkom Jenny Lewis.

Ipak, glumac i lijepa Mila kući su otišli odvojeno, a njegov prijatelj tvrdi da su samo prijatelji – zasad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije