Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
James Franco

J. Franco: Čak je i čednim ljudima nemoguće ne razmišljati o seksu

james franco
pixsell
21.01.2013.
u 18:44

– To je način na koji definiramo sami sebe i način na koji komuniciramo s drugima – rekao je 34-godišnji Franco

Zgodni glumac James Franco u filmu "Lovelace" igra osnivača popularnog muškog časopisa Playboya Hugha Hefnera. Franco kaže kako su i oni koji se predstavljaju kao čedni i te kako pod utjecajem seksualnosti jer je ona normalan dio ljudske prirode.

– Seks i seksualnost veliki su dio našega života. To je način na koji definiramo sami sebe i način na koji komuniciramo s drugima – rekao je 34-godišnji Franco.

– Svi o tome razmišljaju, svi sve znaju o tome. Živjeti čedno i imati čedne misli zahtijeva veliku koncentraciju – kaže James.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije