Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Iznenađenje! Poznati radijski voditelj ostao zatečen nakon što je vidio Dianu na kućnom pragu

Foto: RTL
1/4
10.03.2020.
u 17:53

Dražen Kocijan Kocka bio je domaćin, a njegova gošća sinoć bila je i Diana Belošević koja se iznenadila kad je vidjela tko je domaćin, a domaćin je strahovao da bi mu mogla dobaciti koji komentar tijekom večeri...

Ovaj tjedan u showu "Večera za 5 na selu" jela pripremaju natjecatelji iz Bjelovara i okolice, a prvi domaćin je bio Dražen Kocijan Kocka.

Dok su gosti dolazili na večeru kod poznatog radijskog voditelja dogodila se jedna pomalo neobična situacija između njega i natjecateljice Diane Belošević. Njih dvoje se poznaju i Diana je odmah na početku večere vidjela kako se Kocka malo pribojava njezinih komentara. Diana je razmišljala o tome da mu dobaci neki komentar tijekom večere, ali se na kraju ipak suzdržala, a oboje su bili iznenađeni što vide jedno drugo u ovom showu i zato je njihov susret na početku bio malo čudan. 

1/12

- Bilo je je l' budem ili ne budem nešto rekla, ali kad sam mu pružila ruku samo smo se pozdravili i ja sam zašutjela, onda je
 znao da bi  se mogli malo kasnije razgovarati i objasniti zašto si nismo rekli da smo oboje u "Večeri za 5" - rekla je Diana za RTL. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije