Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U LONDONU

Iznenada preminula Dolores O'Riordan, pjevačica grupe The Cranberries!

Dolores O'Riordan
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.01.2018.
u 18:14

Preminula je iznenada u 46. godini u hotelu u Londonu – objavio je kratko njezin glasnogovornik.

Pjevačica irske rock skupine The Cranberries Dolores O'Riordan iznenada je umrla u ponedjeljak u Londonu u 46. godini, objavila je njezina agencija za odnose s javnošću.

O'Riordan je bila u Londonu zbog snimanja, precizirala je njezina PR agencija Lindsey Holmes Publicity u priopćenju.

The Cranberries su najpopularniji bili tijekom 1990.-ih skladbama poput "Zombi", "Just My Imagination" i "Animal Instinct" kada je skupina prodala više od 40 milijuna nosača zvuka u svijetu. Album "No Need to Argue" je također zabilježio veliki uspjeh.

 

Godine 2003. su dogovorili stanku i svaki član je otišao na svoju stranu. O'Riordan je u razgovoru 2012. rekla da je u tom trenutku imala petogodišnjeg sina i dvogodišnju kćer te da im je bila potrebna promjena. Ponovo su se okupili 2009. i tri godine kasnije izdali album "Roses".

Njihov posljednji album "Something Else" je objavljen prošle godine. Članovi obitelji su shrvani i mole za privatnost, navodi se u priopćenju za medije.

Posljednju fotografiju na društvenim mrežama objavila je 4. siječnja na Twitteru.

 

 

 

Komentara 27

Avatar dras32
dras32
18:27 15.01.2018.

Ne mogu vjerovati, najneobicniji a predobar vokal u pop-rock glazbenom svijetu. Ne znam volim li vise Cranberries ili ono dva njena solo albuma. R.I.P.

ZG
zgkreso
18:24 15.01.2018.

još pamtim odličan koncert u domu sportova. 31.10. jednom davno.

Avatar fotograf
fotograf
18:23 15.01.2018.

R.I.P.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije