Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Sarajevu

Iznenada preminula bivša miss Jugoslavije

dinka delić
Foto: Wikimedia
11.03.2015.
u 18:13

Dinki Delić naglo je pozlilo u uredu nakon čega se samo srušila na pod. Iako se još ne zna točan uzrok smrti, pretpostavlja se da se radi o srčanom udaru

Dinka Delić, koja se lentom najljepše žene Jugoslavije okitila 1984. godine, danas je iznenada preminula u 51. godini života. 
Kako doznaje Dnevni avaz, bivšoj misici naglo je pozlilo u uredu nakon čega se samo srušila na pod. Iako se još ne zna točan uzrok smrti, pretpostavlja se da je riječ o srčanom udaru.

Uspješnu karijeru ostvarila je nakon što je 1984. izabrana za Miss Jugoslavije nakon čega se natjecala i za Miss Universe i za Miss svijeta.

Nakon što je okončala manekensku karijeru tijekom koje je nosila revije prestižnih modnih dizajnera, Dinka Delić posvetila se privatnom biznisu. Dugo je živjela u Njemačkoj, a posljednjih nekoliko godina bila je zaposlena u Sarajevu kao direktorica tvrtke "Natural Health".

Iza sebe je ostavila kćer Naomi.

>>Preminula bivša Miss Argentine Solange Magnano

>>Otišla na liposukciju da se riješi napasnog kirurga pa preminula

Komentara 13

PA
pavo
00:29 12.03.2015.

Jugosferci svakodnevno grčevito istražuju i objavljuju bilo što, što je u svezi s Jugoslavijom. Inače ovoj ženi, za koju nikad nisam čuo, pokoj duši.

BE
beitsche
13:39 12.03.2015.

Halo novinaru,,juga vise ne postoji ,,,a ovoj zeni pokoj vjecni,,neka pociva u miru..

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:57 11.04.2015.

I, kakve to ima veze s Hrvatskom? Svakodnevno tisuce ljudi umiru u svijetu. Hocete li pisati o svakom od njih? I to umiru u nama puno prijateljskijim zemljama od drzave spomenute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije