Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jacky Oh

Iznenada je u 32. godini preminula poznata komičarka: Bila je sjajna majka troje prelijepe djece

Foto: Instagram
1/5
02.06.2023.
u 14:16

Veoma smo tužni zbog smrti Jacklyn Smith, poznatije kao Jacky Oh!, talentirane članice "Wild N Out" obitelji, napisali su iz produkcije serije

Jacky Oh, zvijezda MTV-jeve serije "Wild 'N Out" preminula je u 32. godini, prenose strani mediji, a vijest je potvrđena i na Instagram profilu popularne serije. 

"Veoma smo tužni zbog smrti Jacklyn Smith, poznatije kao Jacky Oh!, talentirane članice "Wild N Out" obitelji. Nedostajat će nam i zauvijek ćemo je pamtiti. Jacky su na setu voljele sve kolege, tijekom svih pet sezona showa. Još bitnije, bila je sjajna majka troje prelijepe djece. Izražavamo iskrenu sućut", napisali su na Instagramu. Uzrok smrti komičarke još uvijek nije poznat, ali je poznato da je u zadnje vrijeme boravila kod svoje majke u Miamiju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACKY☆OH (@msjackyoh)

 

Jackie Oh! pridružila se Wild 'N Outu 2014. godine tijekom njegove šeste sezone nakon što joj je Nick Cannon predložio da se prijavi na audiciju i ostala je u showu pet sezona. Jackie se pojavila i u brojnim filmovima, piše na njezinom IMDb-u.

VIDEO Nina Violić otkrila zašto nikada nije igrala u sapunicama: Bilo me strah, za glumce je to užasno

Ključne riječi

Komentara 5

JO
JOZO
15:00 02.06.2023.

Sve više iznenadnih smrti i boleština.Kako to? Kako to?

ZN
ZnamSve
16:16 02.06.2023.

Izgleda da joj je posjeta majci imala nešto s tim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije