Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavi obračun

Izboden gitarist heavy metal sastava Slipknot, ubodne rane zadao mu vlastiti brat

SLIPKNOT
Foto: Pixsell
1/2
11.03.2015.
u 22:47

Žestoka svađa odvijala se u domu poznatog gitariste, a policija navodi da je braću zatekla u vidno alkoholiziranom stanju pa se pretpostavlja da je njihovom krvavom obračunu kumovao alkohol.

Žestoka svađa između gitariste heavy metal sastava Slipknot, Micka Thompsona, i njegovog brata Andrewa eskalirala je fizičkim obračunom u kojem su obojica izbodeni noževima, potvrdila je policija za Billboard

Jedan drugome u sukobu su nanijeli teške tjelesne ozljede, no srećom oboje se nalaze izvan životne opasnosti. Mick je zadobio ubodnu ranu na zatiljku, dok ozljede njegova za sada nisu poznate. Nakon sukoba prevezeni su u bolnicu odvojenim vozilima hitne pomoći.

Krvavi obračun odvijao se u domu poznatog gitariste, a policija navodi da je braću zatekla u vidno alkoholiziranom stanju pa se pretpostavlja da je njihovom obračunu kumovao alkohol.

Ostali članovi popularnog sastava Slipknot o incidentu se još nisu oglasili. 

>>Seven Mouldy Figs nastupa u tvornici prije Siddharte

>>Basist Slipknota Paul Gray pronađen mrtav u hotelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije