Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zarađuje milijune

Izbacili je iz zbora jer pjeva 'kao koza', a danas je svjetska zvijezda

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/8
25.06.2014.
u 18:37

Shakirin glas nije dojmio profesora glazbenog koji je nije htio primiti u zbor

Shakira danas zarađuje milijune svojom glazbom, no da je bilo prema voditelju glazbenog zbora, nikad ne bi bila ni zapjevala. Od 10. godine san joj je bio postati pjevačica, ali nisu je htjeli primiti u zbor, uz objašnjenje da pjeva kao koza.

- Iako je to sad smiješno, tad mi je bilo traumatično. Bila sam puna snova, znala sam što želim raditi u životu, a taj čovjek me nije htio primiti u zbor - prisjetila se Shakira, koju su roditelji uvijek podržavali uz riječi kako ima divan glas te da smije pjevati koliko god glasno želi.

No, to se nije svidjelo njenom profesoru iz katoličke škole u 2. razredu osnovne škole, koji je Shakiru odbio jer je njen vibrato prejak.

>>Shakira 'napala' Piquea nakon nastupa na dodjeli Billboard nagrada

Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL

Britta Pedersen/DPA/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 2

SA
Sauron
09:19 26.06.2014.

Pa to što je zaradila milijune ne znači ništa jer i dalje pjeva ko koza..... samo što ima raje koja misli da je to super.....meni osobno bolje ju je gledat nego slušat... :)

LI
liliZG
14:32 27.06.2014.

imao je frajer pravo, nije ona za zbor, ona je za solo....pa to se sada i vidi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije