Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROKOLOKOMOTIVA

Izabela Martinović vratila se na scenu i snimila duet sa splitskim bendom

Rokolokomotiva i Izabela Martinović
Foto: Promo
1/4
19.12.2023.
u 12:12

Debitantski album benda „Rudijev blef“ (Dallas Records, 2013.) dobio je mlađeg, no zrelijeg brata - "Avanturista diletanta".

Punom parom naprijed! Momci iz Rokolomotive, suprotno očekivanjima, nakon dulje studijske stanke opet su se vratili kao momci, ovaj put bogatiji za još jednu cjelovečernju glazbenu priču. Debitantski album benda „Rudijev blef“ (Dallas Records, 2013.) dobio je mlađeg, no zrelijeg brata - "Avanturista diletanta". Što se dogodilo s dečkima iz Rokolomotive i zašto u međuvremenu nisu ostarjeli, doznajte već u najavnoj pjesmi „Ti“ s gošćom Izabelom Martinović.

VEZANI ČLANCI: 

Videospot za pjesmu "Ti" kao prvi singl s albuma "Avanturist diletant" snimljen je u splitskoj galeriji „Kula“ voditelja Duje Mrduljaša, u kojoj se umjetnička instalacija „Kruzer“ kipara i akademika Kažimira Hraste nametnula kao središnja i sporedna kulisa u interakciji neklasičnog muško-ženskog dueta.

VIDEO: Bivša predsjednica u neobičnom izboru obuće: U centru Zagreba viđena u japankama 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije