Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Prve večeri bilo je svega, a iz showa je odmah ispao Damir Hoyka

ples sa zvijezdama
Foto: Dario Njavro/HRT
1/7
02.11.2013.
u 23:00

Najbolji cha-cha-cha prve emisije osme sezone otplesao Mislav Čavajda

Deset plesnih parova energičnim cha-cha-cha i elegantnim slowfoxom otvorilo je osma sezona HTV-ova showa „Ples sa zvijezdama“. Bilo je svega, od simpatičnih improvizacija do poprilično ozbiljnih nastupa poput onog glumca Mislava Čavajde i Petre Jeričević. Njihov cha-cha-cha žiri je proglasio najboljim plesom večeri, dodijelio im i jednu desetku, a sa ukupnom ocijenom od 36 zasjeli su na prvo mjesto.

– S plesom sam se prvi put sreo kao klinac kada sam imitirao Kevina Bacona iz „Footloosea“. A na prvom treningu za show mi se srušio svijet. Mislio sam da ću brže napredovati. Želim doći do zadnje emisije, no ne očekujem pobjedu – rekao je skromno Mislav.

Desetku je za cha-cha-cha dobila i glumica Iva Mihalić koja pleše s Robertom Schubertom.

- Ovo mi je prvo natjecanje u životu u bilo čemu, nisam baš natjecateljski tip osobe. Pojela me trema – poslije debija na plesnom podiju je rekla glumica. Što se tiče djela o tremi, moramo priznati da se ona na Ivi nije vidjela, a s ukupnom ocjenom 33 ona i Robert su zasjeli na drugo mjesto.

Najlošije sreće bili su fotograf Damir Hoyka i njegova partnerica Tihana Matijaščić koji su odmah u prvoj emisiji napustili show. Iako je Tihana svojeg učenika pohvalila kao pravog štrebera nabrijanog na ples, njihov slowfox nije zadovoljio ni žiri ni televizijske gledatelje, pa su sa najnižom ocjenom od skromnih 17 postali prvi isključeni par.

U drugu emisiju, osim spomenutih Mislava Čavajde i Petre Jeričević i Ive Mihalić i Roberta Schuberta, ide još sedam parova među kojima glumac Janko Popović Volarić i Valentina Walme, bivša klizačica Sanda Dubravčić Šimunjak i Nicolas Quesnoit, pjevač Ronald Braus i Ana Domišljanović, pjevač Giuliano i Marija Stošić, glumica Ornela Vištica i Marko Herceg, pjevačica Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić i voditeljica Nevena Rendeli i Patrik Majcen.

Komentara 4

MO
moskito
11:45 03.11.2013.

Kome vi prodajete gluposti. Sama TV organizira igrice za svoje saradnike i normalno ih placa za to. Dali nisu vec dosadili sa glupim programima koje vode i sad jos da ih placamo da nam plesu! Najgluplja emisija a jos goraa publika koja ih gleda. Bolje bi bilo da nam prikazuju nesto pametno i kvalitetno a ne samo da sebe propagiraju i emisije koje vise necete vidjeti niti na BN televiziji.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:25 03.11.2013.

Mislav Čavajda je bio ogromno osvježenje i iznenađenje! Iva Mihalić također, lijepa i skoro prirodno razigrana. I to je sve. Ostalih nema niti blizu. Petra Jeričević je prirodno izuzetno lijepa djevojka, vesela, dobrog srca i s puno plesačkog iskustva, u emisiji je imala šminku koja ju je prikazala drukčijom. Petra, nikakve šminke, ti si bez šminke najljepša "učiteljica" a to se nije vidjelo na ekranu. Valentina Walme dobila je teškopokretnog i nezanimljivog "ljepotana" kraj kojega nije mogla ništa učiniti. Ideja da se ona angažira bila je izvrsna, ideja da se ponovo u emisiju dovode teški plesni nesposobnjakovići poput Popovića Volarića pokazuje loše kriterije izbora. Čemu se ovako javno sramotiti i pokazati u javnosti svoje ružne noge a ne samo lice koje izgovara napisane tekstove. Kao i prošle godine ovo će ponovo biti pomalo dosadan program i čekat će se finale. Uglavnom loš odabir zvijezda koje naprosto nemaju što pokazati od plesa a niti od svoje osobnosti, prijeti dosadom do kraja sezone. Evo moj prijedlog. Recimo Jelena Rozga? Prava zvijezda, atraktivna, vesela, vjerujem bila bi savršena plesačica koja bi uzdigla cijelu seriju po kojoj bi se pamtilo godinama.

MA
matador007
08:17 03.11.2013.

Istina je da je bilo svega,osim zvijezda .ja polovicu tih "zvijezda"nikada do sada nisam ni vidjela,a kamoli da sam znala da nose takav status. Emisija je svake godine sve jadnija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije