Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treća sezona

Iz noćne smjene na traumi otrčala je na audiciju HTZ-a

Katarina Duderija
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
04.03.2011.
u 23:40

Medicinska sestra Katarina Đuderija iz Splita žiri je na početku treće sezone oduševila izvedbama pjesama Nine Badrić i Tine Turner

Šarolika ekipa pokušala je zadiviti žiri showa “Hrvatska traži zvijezdu” na audicijama u Zagrebu i Splitu. U prvoj emisiji treće sezone, koja je prikazana sinoć na RTL-u, Ivanu Mišerić, Gorana Lisicu Foxa i Tonyja Cetinskog neki od kandidata pokušali su impresionirati čak i borilačkim vještinama i zagorskim naglaskom shvativši da im vokali ne vrijede baš toliko koliko su mislili. Nekima, poput Katarine Đuderije, nije trebalo puno da zadive žiri. Noćna smjena na odjelu traume u Splitskoj bolnici prije audicije nije nimalo utjecala na njene izvedbe pjesama “Dodir od stakla” Nine Badrić i “Simply the best” Tine Turner. – Smjena mi je završila u sedam ujutro, presvukla sam se i odmah otrčala na audiciju – kaže 19-godišnja Katarina te u šali dodaje da pacijentima nije pjevala tu večer, nego im je šaputala kako bi sačuvala glas. Prijatelji i obitelj nagovarali su je da se prijavi i u prethodne dvije sezone, što je ona odbijala govoreći: “Ma sljedeće sezone.”

– Sestra mi je prije sedam godina sudjelovala u sličnom showu i došla je do finala. To mi je bio poticaj da se i ja odvažim. Rekla sam joj da, ako je mogla ona, onda mogu i ja – kaže simpatična Katarina. Osim raspjevane sestre, u obitelji Đuderija raspjevani su i mama i tata, koji su i sami okušali sreću na jednom natjecanju.– Roditelji su davno sudjelovali na “Glasu Kaštela” pa valjda odatle meni i sestri želja za sudjelovanjem u natjecanjima – kaže Katarina, koja nema nikakvo glazbeno obrazovanje. Njen vokal žiri je ostavio doslovno bez teksta jer nastup nisu previše komentirali, zbog čega je do zadnjeg bila u neizvjesnosti ide li u drugi krug.– Foxa su dosad se svi nekako bojali, njegovih komentara i šala, ali ovaj put je bio ozbiljan. Ni Ivana ni Tony nisu puno rekli, ali su dosta toga zapisivali na papir, očito pozitivno kad sam prošla dalje – zadovoljna je bila mlada Splićanka.

Komentara 6

OB
-obrisani-
00:05 05.03.2011.

jako lijepa cura!!

OR
ordinaryhandsome
23:48 04.03.2011.

Mijau! :d

AA
Aartur
00:20 05.03.2011.

Ne izgleda kao pevaljka i nije nametljivo vulgarna, dakle nema šanse za veći uspjeh u današnjoj Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije