Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila i o kristijanu

Ivona nakon 'Braka na prvu' odselila iz Hrvatske i promijenila izgled: 'Pronašla sam svoju sreću'

Foto: RTL
1/7
10.12.2021.
u 18:31

Ivona sada živi u Njemačkoj, a nakon RTL-ovog showa najviše kontakta ima sa Sanelom i Ciglom.

Ivona Pendić u show "Brak na prvu" ušla je s nadom da će pronaći partnera koji je avanturističkog duha poput nje. Ljubavni stručnjaci showa odlučili su kako je njezin idealan bračni partner Kristijana. U finalu showa Ivona je rekla kako su nakon showa stvorili bolju komunikaciju nego dok su živjeli zajedno, a eksperti su zaključili kako bi se među njima mogla razviti kemija. 
Je li se to zbilja dogodilo i u kakvom je odnosu sada s Kristijanom Ivona je ispričala za RTL.

- Nakon showa ostala sam u kontaktu s nekim kandidatima. Ponekad se čujem s nekoliko njih, a najviše s Ciglom i Sanelom. Ovo je vjerojatno već očekivani odgovor. S Kikijem se čujem kad se uspijemo uskladiti. Ostali smo prijatelji - izjavila je.  Na pitanje je li pronašla novu ljubav, Ivona je bila škrta na riječima.

- Svoj privatni život nakon showa željela bih zadržati za sebe još neko vrijeme. Reći ću vam samo da sam svoju sreću pronašla - rekla je. Novost koju je bila voljna podijeliti je vezana za promjenu njezine frizure, a otkrila je i da se preselila u Njemačku.

- Što se tiče moga odlaska u Njemačku, na to sam se odlučila još prije šest godina. Upisala sam školu i učila njemački te istodobno radila kao pomoćni kuhar. Trenutno sam u fazi traženja posla u svojoj struci (ekonomija). Dolazim često u Hrvatsku, ali fali mi najviše kad dođe ljetno doba - kaže. Dodaje kako ne žali zbog sudjelovanja u showu jer je upoznala divne ljude i nove prijatelje i bilo joj je to super iskustvo ali ne želi se prijavljivati u neki novi show.

VIDEO Sanela i Edin su se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar root
root
20:39 10.12.2021.

Dosta Vas se u prsa udaralo da bi bili sa njom !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije