Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Sloveniji

Ivo Amulić o zdravstvenim problemima pred nastup: 'Završio sam na hitnoj, ali to je sad iza mene'

Zagreb: Klapa Rišpet i gosti održali koncert u Lisinskom
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
13.09.2023.
u 07:45

Ivo Amulić s klapom Rišpet iza sebe ima uspješnu ljetnu turneju tijekom koje je imao i malih zdravstvenih problema.

Pjevač Ivo Amulić (61) sa svojom klapom Rišpet iza sebe ima uspješnu ljetnu turneju koju je započeo u Križankama, a za InMagazin je otkrio da će upravo taj nastup dugo pamtiti zbog zdravstvenih problema.

- Imao sam nekih malih zdravstvenih problema, to je sad iza mene. U svakom slučaju, to jutro, prije nastupa, završio sam na hitnoj pomoći u Ljubljani, malo su me nafilovali s infuzijama itd. Međutim, koncert je na kraju ispao super, ništa se ne propušta kod nas - rekao je.

Inače, klapa Rišpet 21. listopada nastupa u Ciboni

VEZANI ČLANCI

- Vratit ćete se doma ispunjena srca, veseli i sretni. To je red balada, red brzih pjesama, isplesat ćete se, izguštat ćete se, ispjevat ćete se i bit ćete zadovoljni i bit će vam jako, jako lipo. Zaista, Rišpetovi koncerti su veliki tulumi i to bude nešto fenomenalno - rekao je Pero Kozomara o ovom koncertu, a dodao je i:

- Amulić je u top formi, ovako nije bio u životu. I ova omladina oko njega, ovi moji momci iz Rišpeta koji su puno mlađi, daju mu tu energiju, daju mu tu snagu da on krene dalje i on se s njima totalno pomladio i zapravo je dobio na tom jednom ludilu, kako bi mi rekli u Splitu - rekao je Kozomara.

Inače, Ivo 2020. godine dobio kćer Dinu, za koju je kazao da ga je pomladila.

- Došla je Dina koja je sve okrenula naopako i mene koji se počeo služiti doma i rukama i nogama, pošto sam morao i puzati i sve ostalo, tako da unijela je puno sreće u moj život pa je i taj moj kućni život postao puno interesantniji - ispričao je Ivo. 

VIDEO Melkior o tipovima gostiju

 

Ključne riječi

Komentara 1

SX
sudbina x
08:45 13.09.2023.

Naravno previše si lokao pa drugi dan bez infuzije ne možeš funkcionirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije