Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niski udarci

Ivo Amulić ne mrzi Škoru, ali na Farmi ismijava njegovu pjesmu

FARMA
Nova TV
08.06.2010.
u 20:46

Kada je Jelena iz petnih žila zapjevala 'Šil dil daj' Miroslava Škore, pjesmu koja je bila na radiju, Sabina se kreveljila ispred Ive u znak negodovanja, a Ivo je rekao: 'Pisma je za propucat mozak.'

 Ivo Amulić rasplesao se na stihove 'Sve što ostaje je miris jeftine izdaje...', a pri tom Sabini dobacivao: 'Hajde čagaj'. Sabina ga je promatrala, pa je izjavila da je u pitanju dobra stvar. Elio se uključio i dobacio da je pjesma dobra za dječji vrtić.

Kada je malo zatim Jelena iz petnih žila zapjevala 'Šil dil daj' Miroslava Škore, pjesmu koja je bila na radiju, Sabina se kreveljila ispred Ive u znak negodovanja, a Ivo je rekao: 'Pisma je za propucat mozak.' 

Sabina je izjavila da ne podnosi Miroslava Škoru, štoviše da ga mrzi, te da je njegov glas iritira, a Ivo dodao: 'Ja ne da ga mrzim, nego...' Dodao je da Sabina i on imaju isti glazbeni ukus.

 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar nervozni_patuljak
nervozni_patuljak
16:15 09.06.2010.

danac Dali ti inace samo deckise apajas na pipu ili ponekad i neku curicu..? Strava..:)))))

DA
danac
15:55 09.06.2010.

ma sta ona zna,treba je poslati u mejtef da se nauci redu.ona samo zna i rodjena je za 21 cm govedje zile,ne svinjske jer joj vjera brani.sa politikom merhaba na sve cetiri strane svijeta uspjesno levati ove momke koji uistinu imaju koificjent inteligencije -8.Prava ssponzorusa i u farmi ai u zivotu.ALI SSKORU..............USTANI BALIDJANKO KAD NJEGOVO IME SPOMINJES.

Avatar nervozni_patuljak
nervozni_patuljak
16:13 09.06.2010.

Pa nisi li ti kradezeovac a oni \"ne vole\" deckice... Strava...:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije