Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča o slavi

Ivo Amulić: Imam potvrdu, Ornela nije moja kćer

Ivo Amulić
Nova TV
11.04.2010.
u 15:47

Na kraju je bila radosna što ipak nije u blaženom stanju, a vjerojatno i neki nogometaši i poduzetnici pošto su ostali bez alimentacije.

Nakon što je Daniel ispao stvari na Farmi polako su ušle u monotoniju. Nikol, Jelena i Kike za stolom su komentirali kako bi voljeli da ih nitko ne prepoznaje, jer eto velike zvijezde kakve jesu ne mogu "živjeti" od silnog publiciteta koji ih prati. Samo ostaje pitanje tko osim njihove rodbine ili najzagriženijih fanova zna za njihove "uspjehe". Nikol Bulat najpoznatija da je po svađama s menadžerom Dževad Zahirović i opskurnom hitu "Grešnica", čudi se što je okolina doživljava plitkom, mi baš i ne.

Jelena Orešković na Farmu je ušla bez dečka, ali je nakon nekoliko dana bila uspaničena jer je možda trudna. Na kraju je bila radosna što ipak nije u blaženom stanju, a vjerojatno i neki nogometaši i poduzetnici pošto neće morati plaćati alimentacije. Zadnji dio slavnog trija je "dupin s Krapnja" koji je svim poznat kao dečko Nikoline Pišek.

Njega zbilja na ulici zaustavljaju mnogi, ali ne za to što je silno poznat nego radi dugova, tražen je po cijelom Jadranu, za plaće, licence i još mnoga toga. Ulaz na Farmu bio je idealan bijeg.

Društvu se pridružio i Ivo Amulić koji se nije hvalio kako mu zbog njegove slave ne daju da spava, ali je rekao kako ga gledaju kao monstruma koji ne želi da da prizna dijete.

- Nitko ne želi čuti moju stranu priče! Imam presudu pred 20 godina da to nije moje dijete! To je najveći razlog zašto sam došao ovdje, da pokažem ljudima da ja brinem za svoje bližnje - ispričao je brižni Ivo, a "slavna trojka" dala mu je nesebičnu podršku.

Komentara 1

KF
kfilipcu
10:50 13.04.2010.

Gospodin Ivo bi mogao da se pogleda u ogledalo a da malo pogleda i tu kčer, pa bi možda vidio i frapantrnu sličnost. Danas svakako postoje savremenija i provjerena sredstva da se utvrdi da li mu je kčer ili nije, pa neznam zašto ne želi na to pristati, da jednom rješi problem. Mislim da je jedan obićan mutikaša, i jedan od brojnih očeva koji se vrlo lako odriću svoje djece, što samo dokazuje njihovu nisku svijest i podsvijest. A Orneli savjetujem da se ona njega javno odrekne, narasla je u krasnu mladu ženu i takav čovjek ne zaslužuje da se zove njizinim ocem ni na papiru. Sretno Ornela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije