Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je nestalo

Ivana Paradžiković o nimalo ugodnoj situaciji: Sve sam pokušala. Službeno i neslužbeno, ali nema povratka

25.04.2022.
u 20:15

"E, moja ti. Nestala u dva klika! Sve sam pokušala. Službeno i neslužbeno, ali nema povratka. Na nekoliko godina života on je samo stisnuo 'izbriši'", napisala je televizijska novinarka i voditeljica u jednoj od prvih objava na svojem novom Instagram profilu.

Televizijska novinarka i voditeljica Ivana Paradžiković (41) sredinom ožujka nestala je s Instagrama, a sada se vratila te objasnila što se dogodilo. Ivana je na svojem profilu, prije nego je hakiran, bila izrazito aktivna te je sa svojim pratiteljima dijelila različite zgode. Profil je pokušala vratiti, no, kako se čini prema njezinoj zadnjoj objavi, neuspješno. Televizijska novinarka sada se javila s novog profila. Objavila je fotografiju na kojoj pozira nasmijana te sve objasnila svojim pratiteljima.

"E, moja ti. Nestala u dva klika! Sve sam pokušala. Službeno i neslužbeno, ali nema povratka. Na nekoliko godina života on je samo stisnuo 'izbriši'. Budući da sam ja nasjela na foru, možda nekome pomogne ovaj post",  započela je te dodala da je očito u pitanju ista osoba koja je hakirala profil i chefu Mati Jankoviću i Martini Matušin. Zatim je detaljno objasnila o kakvoj se fori radi.

"Dakle, budući da sam prije nekog vremena prolazila proces autentifikacije, ona plava kvačica pokraj korisničkog imena, nije mi bilo nimalo sumnjivo kad sam to jutro dobila poruku od Instagrama. Pisalo je da mi je odobrena autentifikacija i samo da kliknem na poveznicu kako bih aktivirala kvačicu. I eto ti đavla", objasnila je. Paradžiković je zatim ispričala da je to bio njezin koban potez, jer se na neki način mora dopustiti hakeru da te hakira, odnosno klikom na neki link prihvati se prevara.

"Odmah mi se javio na WhatsApp. Američki pozivni broj. Profilna slika iz animea – Itachi Uchiha. Moj sin kaže očito neki kul haker. Napisao mi je da mi ne želi ništa nažao učiniti sa slikama, profilom, nego samo hoće pare. Na taj način kao zarađuje za život. Budući da mu nisam odgovorila, jer meni nije nimalo kul zarađivati ucjenjujući ljude, lik je ostvario prijetnju i stvarno... obrisao! Delete nekoliko godina života. I zato… Ja sam Ivana Paradžiković i ovo je moj novi virtualni život", zaključila je novinarka. 

U komentarima pratitelji su joj poželjeli dobrodošlicu. „Bravo Ivana“, „Za nove početka“, poručili su joj pratitelji. Ivana na novom profilu za sada ima 400 pratitelja, a prvu objavu pokazala je jučer. Riječ je o ženi iz Ukrajine koja je ovaj Uskrs proslavila u Bjelovaru.

Dodajmo da su se s hakerskim napadima borile brojne domaće poznate osobe, među kojima su pjevačice Neda Ukraden i Danijela Martinović, bivša miss Lejla Filipović, sportašice Sandra Perković i Nika Fleiss i mnogi drugi.   

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: 'Napravila sam prve korake u sedam godina!'

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
22:36 25.04.2022.

Opet ja, držim se za glavu, nemam muža, niti ispunjen život, diplomirala sam u 40-toj godini, vrijeme kratim prepričavajući svoje svakodnevne životne događaje u kojima najčešće ispadnem nesposobna - zaboravim pin kartice, netko drugi mora platiti umjesto mene, stisnem link poveznice za koju nisam 100% sigurna (prekršeno prvo pravilo interneta) koristim se riječima koje sam naučila na novinarskom fakultetu dok sam slušala predmet hrvatski jezik - pare, jadam nad svojim virtualnim životom kojeg sam teškom mukom "gradila" zadnjih par godina, sve kako bi završila u novinama te pokušala povratiti svoju propalu novinarsku karijeru...trebala bi napisati knjigu...

ZA
zagabria8
20:48 25.04.2022.

Lik joj je zapravo napravio uslugu a ona inzistira i dalje na gubljenju vremena na tim mrežama. Izgubila je godine na profilima a ne bez njih

LL
lijepa_li si
10:07 26.04.2022.

uf, uf. sve si čovjek misli da je u problemima, a onda pročitaš ovo.... i shvatiš da sve ide, nekamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije